onsdag 23. januar 2013

Hvem er du?

God formiddag alle der ute!

Jeg har ofte lurt på hvem det er som leser bloggen min og tenker at dere er fantastiske mennesker alle sammen! Det å skrive om seg selv, familien sin og hva vi gjør i hverdagen, er jo sikkert ikke så spennendei seg selv, men allikevel, det er trivelig å dele ting med dere og jeg blir så glad for koselige kommentarer og nye følgere. Jeg har jo ikke holdt på med bloggen min så veldig lenge, men synes at det er kjempekjekt! :)

Legg gjerne igjen en kommentar og fortell litt om hvem du er og hva du driver med. Så trivelig å bli kjent med dere! :) Da ønsker jeg at dere alle får en ordentlig flott dag!

 
Ha en flott dag, alle supre lesere!
 
 
 
 
 
Stor klem fra
 
<3
 
Anne's Home Secret3 kommentarer:

 1. Jeg synes også bloggingen er en utrolig fin hobby, og ikke minst sosial - så glad for den kontakten jeg har fått med deg og de andre fine som følger bloggen min:) Siden du følger bloggen min så har du jo sett litt fra hverdagen vår, og "kjenner" meg kanskje litt slik? Har forresten ofte tenkt på å skive et slikt innlegg, det hadde vært fint å høre fra de som leser men ikke blogger selv:)

  Håper du har hatt en fin onsdag så langt,
  varm klem:)

  SvarSlett
 2. Ntaaaw... marsvin! Det på bildet i midten; er det grått? I så fall (nei, uansett) - dèt har jeg aldri sett før. Herlige dyr, som jeg ofte savner (men har rotter, da - og ørkiser + degus i pensjon). Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 3. Hei dere begge og tusen takk for at dere la igjen en hilsen til meg! Ja, Selma er grå og er litt sjelden i følge oppdretteren. De er så søte! Stor og varm klem til dere begge to! :) Håper jeg hører mer fra dere, så hyggelig det :) Anne <3

  SvarSlett