lørdag 26. januar 2013

Natt i min villa :)

Hei alle som ikke har lagt seg ennå! ;) Jeg driver og vasker kopper for harde livet for min datter. Hun skal som mange av dere allerede vet, flytte ned i den nyoppussede sokkelleiligheten her i huset. Herlighet, for en jobb det har vært, men nå ser vi enden på prosjektet. I kveld har vi montert garderober og i morgen skal vi kjøpe sofa, stol og puff på Ikea. Kanskje det blir kjøp av vaskemaskin og støvsuger også, vi får se :)

Hun har jo kjøpt seg ting og utstyr over lengre tid, så vi hadde rene julekvelden her i ettermiddag da vi skulle pakke opp alt for å se hva som var i poser og esker. Vi husket knapt halvparten, men det er til vask i mor's oppvaskmaskin nå da, slik at vi kan sette det rett i skapene i morgen. Dette er så spennende og gledelig, så det er bare morro! :)

Da skal jeg rydde ut av 2. maskin før jeg går til sengs! Under kommer et bilde fra mitt kjøkken. Kommer mange fra min datters leilighet når den blir ferdig innredet om litt! :) :) :)God natt alle flotte dere!
 


 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret
 
 
 
 
 


2 kommentarer:

 1. Hei, og takk for den hyggelige kommentaren inne hos meg! Veldig koselig! :) Nå er jeg nysjerrig på hvordan leiligheten til din datter blir, så jeg har lagt meg til som følger på bloggen din ;) Titter snart innom igjen :)

  Ha en fortsatt fin helg!

  Klem Anne

  SvarSlett
 2. Hei Anne!
  Det er framgang i leiligheten ja, så regner med at det kommer bilde(r) i morgen. Har kjøpt møbler i dag og det blir kjempefint synes vi. Gleder meg til å vise deg bilder. Så hyggelig at du vil følge meg her inne, tusen takk for det!
  Stor klem fra Anne :)

  SvarSlett