søndag 17. februar 2013

Indisk fargekaos med et hint av Riviera Maison

Hei igjen alle flotte folk! :)

Da kommer det som jeg lovet, et innlegg med bilder fra rommet til min yngste datter. Det er nærmest som et indisk fargekaos, men det er stilig altså. Hun elsker ting som de selger på Indiska og selvfølgelig har hun også noen ting fra RM, favorittbutikken til storesøster og mamma. Nå har Elin Anette funnet fram alle de kjære kosedyrene sine og pyntet så fint hun kan med dem. Det er altså pyntegjenstander, mest lysholdere og kosedyr i skjønn forening der inne. Det har blitt en veldig flott stemning. Lampene er fra IKEA, de også i forskjellige farger. Alle møblene er også derfra bare så det er sagt. Elin Anette ville dele rommet i to og fikk da ideen om å henge opp gardiner mellom stuedel og soverom. Dette ble jo glimrende genialt!  Da håper jeg at bildene faller i smak og at de kan være til inspirasjon for dere! :)


Vi blogges!


 
  
 
 
 
 
 
 
Og så, til slutt et bilde av lille Olivia Laura som har hoppa opp på etasjefatet fra Riviera Maison ;)
 
Er hun ikke søt?
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret
 
 


4 kommentarer:

 1. Så fantastisk nydelig jenterom. Kan skjønne hun trives her! Superfint :-)
  Og Olivia Laura er jo bedårende!

  SvarSlett
 2. Så kult... :) du?? hva er de rosa hjerte tingene?? gardiner...?? KULE!

  Klems Diana.

  SvarSlett
 3. Hei fam.gab :) Ja, du har så rett! Takk for en så hyggelig kommentar, det setter jeg stor pris på ja! Stor klem fra meg til deg! :)

  Anne

  SvarSlett
 4. Diana, det er gardiner som er litt lange og som egner seg godt som romdelere. Det er tøystrimler som henger sammen oppi. De er kjøpt på Kid interiør. Takk for hyggelig kommentar!

  Klem Anne :)

  SvarSlett