mandag 1. april 2013

Bye, bye påske

Da er det snart hverdag igjen og godt er det. Noen ganger synes jeg at det blir nok med ferie og avslapping, så det skal bli godt med ordinært løp igjen. Har vært borte i et par dager, men det er så godt å kommer hjem. Jeg trives nå som jeg ser at det snart er vår og gleder meg veldig til sommeren, dersom vi får noen da. Vi er ikke så godt vant med den sorten her oppe i Trøndelagen. Vi håper og tror hvert eneste år og vi husker bare de gode dagene...sånn er vi trøndere! :)

Jeg har fått lurt noen av familiemedlemmene i dag også...det er jo tross alt lov, hahaha! Minstejenta har til og med lurt et av marsvina i heimen, i hvert fall tror hun det selv da, men til slutt fikk hun dårlig samvittighet, hihi ;) Uansett, lur alle dere kan i dag, men bare med ting som er morsomme!
 
Sola skinner sånn av og til her i dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret


3 kommentarer:

 1. aah ROSA! vet ikke hva det er med rosa, men det fanger blikket mitt så til de grader!! <3

  håper på sommer her også, men akkurat nå er full vinter med 3 meter høye brøyteskavler! :(

  sjekk gjerne min giveaway:
  http://aflekthome.blogspot.no/2013/03/konkurranse.html

  klem fra Anneli :)

  SvarSlett
 2. det er foresten ekstremt vanskelig å lese bokstavene i sikkerhets sjekken! skrev feil flere ganger :( bare et tips! ;)

  SvarSlett
 3. Hei Anneli! ja, rosa er nydelig! Visste ikke at det var en sikkerhetssjekk en gang jeg, men jeg skal sjekke det ut. Takk for tipset :)

  Kle Anne :)

  SvarSlett