mandag 22. juli 2013

Endelig avslapping i sofaen

God kveld! I dag har vi vært på tur i botanisk hage på Ringve i Trondheim, men dessverre, så hadde nesten alle blomstene blomstret av. Igjen var vi for sent ute, haha! Sist gang vi var der, lovet vi oss selv, at vi skulle dra dit litt tidligere på sommeren for å få med oss blomstringen, men nei da, vi kom for sent, nok en gang! Ja, ja, bedre lykke neste gang, hihi ;)

vi var også innom Ikea for å kjøpe en ny kurv for å lagre mors puter i. Når hun ikke orker å re opp sengen inne på soverommet, ja, så må hun ha en stor kurv med lokk for å legge dem i. Det er greit med litt orden i "sysakene". Det ble kjøpt inn nye innerdører igjen også, så dagen har gått med til mye forskjellig den. Nå er det duket for litt TV og kos i heimen, så...


see you later!
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret
 
 
 

7 kommentarer:

 1. Håper du har gode dager, hos oss kom sommeren endelig i dag og vi nyter varmen og lader batteriene:)

  God klem
  Hanne:)

  SvarSlett
 2. Ja, vi har det bra her nå. Sommeren kom da endelig hit også, så terrassen blir brukt for en gangs skyld, hehehe! Du må kose deg som best du kan <3 Takk for hyggelig hilsen her på bloggen min! :) :) :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 3. Så veldig koselig at du vil følge bloggen min:D Legger meg til som følger hos deg også! her var det oppskrifter nedover ja! Spennende! Må få sjekket de ut senere fordi nå reiser jeg øyeblikk til Danmark;)

  Ha en herlig dag:D

  SvarSlett
 4. Velkomen som følger til bloggen min.
  Eg vil legge meg til hos deg også så eg får sjå meir
  til den fine bloggen din :)

  Helsing Anne-Mari

  SvarSlett
 5. Alltid gøy med Ikea ;-)

  Koselig bilde du viser!

  Herlig med litt avslappig i sofaen ;-) Det tror jeg at jeg skal gjøre i kveld også, men...først må det ryddes litt ;-)

  Ha en super sommerkveld!

  SvarSlett
 6. Koselig:)) orden i sysakene er viktig....det blir litt puter alle steder etterhvert...Hi Hi. eg har "putemani", å finnes ikkje puten eg drømme om prøve eg å lage den...
  Høres ut som ein koselig tur dere har hatt....:)) masse klemmer og ha ein god kveld fra Ann Elin

  SvarSlett
 7. Hei alle som har lagt igjen en kommentar! Så hyggelig med nye følgere og koselige tilbakemeldinger, det varmer. Har nettopp komme hjem fra en flott tur til Ålesund. Der var det sommer og det er det her i Trondheim også, så nå skal sola nytes innimellom litt rydding og vasking! Kos dere i sommervarmen, alle sammen!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett