tirsdag 16. juli 2013

Snart ferdig med verdens mest innvikla rydding

Å jøye meg altså! Ja, det tok omtrent hele dagen dette her. Rydding av pikerom er ingen spøk og det er bare mor som er kvalifisert til å gjøre det tydeligvis. Hehehe, i hvert fall blir det sortert og kastet, lagret og merket på høyt nivå og slikt tar tid. Det er godt å vite at det er gjort, så nå står rommet klart for maling. Ja, far i huset er der inne og sparkler. Det skal gjøres om til en liten stue/gjesterom, så det skal bli så fint så. Jeg får legge ut noen bilder når det blir ferdig. Vårt soverom er omtrent ferdig nå. Det mangler bare noen karmer rundt den nye døra som ble satt inn i går. Det er godt å endelig ha en god flyt i arbeidet, men det har vært tungt å komme i gang. Da er det håp om at alt står ferdig ti jul, for det er alltid et reelt mål, ikke sant? ;)


O' du hellige... 
Tiden går fort den ;)
Til jul...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret
 

4 kommentarer:

 1. Å hjelp du må ikkje nevne jul enda;)) hi hi. Tiå går fort. Takk for fine kommentarer. Det var ein fin blogg du har her og ett vakkert hjem. Ha ein fin kveld. Klem Ann Elin

  SvarSlett
 2. Ha, ha, ha, jeg kjenner meg så godt igjen. Skal gjennom det samme til høsten når minstejenta mi skal bytte rom. Det skal bli noe til jobb ja :o) Ha en herlig kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. Gøy med oppussing og fint med ett mål!! Jul ja..., ikke lenge til det. Må innrømme at jeg har kalender gavene under kontroll allerede:)

  Klem Annelise

  SvarSlett
 4. Hei på dere alle tre! Ann Elin, du har så rett, så rett...det er en stund igjen til jul, men jeg sliter bestandig med å være i rute, hehe! Har alltid et håp vet du, men det går liksom aldri helt etter planen. Nina, lykke til med ryddinga. Jeg er endelig ferdig, phu! ;) Annelise, det er godt alt som er unnagjort og kalendergaver er jo så hyggelige å drive på med. Klem til dere alle tre og tusen takk for hyggelig besøk på bloggen :)

  Anne <3

  SvarSlett