søndag 28. juli 2013

Sommerdag på Munkholmen

Halloisen! I dag har jeg og jentene vært og badet på Munkholmen, en øy like utenfor Trondheim. Vi har kosa oss veldig, men jeg må si at det er litt synd med så forurensa badevann. Jeg skulle gjerne sett at det var renere, men slik er det dessverre ikke :( Vi har i hvert fall sola oss masse og bada littegrann. Nå har vi nettopp spist mat fra restauranten i nærområdet der vi bor. Godt å komme hjem, men den ryddinga som skulle gjøres i går, ble ikke ferdig. Da er det bare å finne fram arbeidslysten igjen da, men først, kaffe på terrassen :) Det er en nydelig sommerkveld, med hele 28 varmegrader i skyggen. Helt utrolig deilig! :)


Sommerklem fra meg, til dere alle!
 
<3
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret


6 kommentarer:

 1. Oii,der så det idyllisk ut!!
  Her har det stort sett regnet idag,så nyt finværet:))
  Klemz..

  SvarSlett
 2. Ja, vi har det så bra her nå, men jeg ser at det er fare på ferde...grå skyer og vind ;) Vi får bare ta det som kommer, men godværet har vært fantastisk godt for kropp og sjel :) Kos deg og så håper jeg at du/dere får godværet tilbake :) <3

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 3. Hei;)
  Munkholmen er jo så fin;) Men så ergelig at vannet ikke er rent.
  Så godt med trønders sommervarme, ser bra ut for i morgen også;)

  Nyt kvelden;)

  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett
 4. Hei Ann-M :) Tusen takk for hyggelig kommentar her på bloggen min. Ja, vi får håpe at det regnet som er nå i kveld, er ferdig til i morgen :) Elsker godvær og sol og nyter hvert sekund :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 5. For en herlig plass, leit at vannet ikke er rent for det så skikkelig idyllisk ut:)
  Vi har hatt varme dager vi også (som du vet - så artig at du har vært på min kant av landet:), men jeg har jobbet hele uka så det har blitt mest avslapning på terrassen på ettermiddagen. Men om været holder seg så skal vi få tatt oss en tur på stranda til uka tenker jeg:)

  Ønsker deg ei god ny uke
  varm klem:)

  SvarSlett
 6. Hei og tuuusen takk for så hyggelig kommentar :) Håper at du får mange flotte dager på stranda :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett