lørdag 10. august 2013

Bilder fra vårt hus, på en lørdag

Hei og god lørdag folkens! I dag er det også en litt daff dag. Formen er vel stigende etter at jeg overtalte meg selv til å ta en tur innom legen i går. Har fått medisin for plagene, så da går det bare en vei og det er oppover, hehehe! Alltid positiv og sola skinner i Trondheim og det er en flott dag. Jeg har ikke orka så mye men noen bilder skal dere allikevel få servert her da. Bildene ble ALT for små, for jeg har brukt telefonen til min kjære mann og sendt bildene til meg selv på mail og med min kunnskap rundt dette, ble det slik det ble...altså heeelt på trynet, hahaha! Slik går det når man skal sulle på egen hånd med ting man ikke har peiling på, tji-hi :)

Det er så godt med en daffelørdag i ny og ne, men mannen skal snart fortsette med maleprosjektet sitt. Det går framover også på det punktet, men i sakte film, hahaha! Vi ler litt av det selv, men det blir fint og det er det viktigste uansett hvordan man snur og vender på det ;) Da håper jeg at alle sammen har ei fin helg og at sola skinner der dere bor!


Klemmer i fleng fra meg og Selma!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret
 
 


5 kommentarer:

 1. Så koselig med kommentar på bloggen min=) Og det aller beste er at jeg finner andres fine blogger. Så mange gode oppskrifter du har lagt ut, har lyst til å prøve flere av dem=) Ønsker deg ei fin helg=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Daffe lørdager er deilig og helt sikkert nyttig.
  Stilige bilder og fine ting du viser frem.
  Ha en fin helg, klem fra Marit.

  SvarSlett
 3. Deilig med en daffe dag :) Her er det ikke mye daffing... men nå blir det litt roligere dager, kroppen verker og jeg er sliten... hehe, sånn er det i en flytte periode :) Fine bilder :) Kos deg videre denne lørdagen :) Koser meg i sofakroken :) Klem Rita

  SvarSlett
 4. Elske daffe dager,skulle berre hatt mye flere av dem;))
  Kjempeflotte ting du har tatt bilder av:))
  Ha en fin helg skjønne deg!
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett
 5. Takk for alle de koselige kommentarene over og så artig med en ny følger! Det er alltid så trivelig å høre fra dere :) Kos dere videre i helga!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett