tirsdag 20. august 2013

Gull fra Bloomingville på bordet, en gave til meg selv

Good morning! Sola skinner inn igjennom stuevinduet og det er en fin morgen her i Trondheim. Skal snart hive meg i dusjen før jeg tar fatt på hverdagslivest små og store utfordringer. Man skulle jo tro, at vi interiørinteresserte fruene, bare driver med disse pyntegjenstandene og stasj-greiene, men det er jo ikke virkeligheten. Nei, vi har jo så mye annet som også må gjennomføres og tas tak i, i løpet av en dag. Jeg synes vi er heldige jeg, som finner så mye glede i det vi har i hjemmene våre og det må da være udelt positivt å ville ha det fint rundt seg?!! Jo, vi elsker å ha det både komfortabelt og vakkert, det gir oss både påfyll av energi og styrke til å klare alt som vi gjør som mødre, koner, døtre, søstre og venninner. Derfor er jeg ikke sen om å gi meg selv små gaver i hverdagen, for å minne meg selv på hvor bra jeg er! Nytt på stuebordet fra Bloomingville, kjøpt på Cornelias hus i Trondheim, er min siste gave til meg selv! Vase i gull og lysholder i hvitt og gull, mmm, HERLIG!!!


Det er ikke gull alt som glitrer, men jaggu er denne vasen kul ;)
 
 
 
 
Vase og lysholder fra Bloomingville
 
 
 
 
 
 
 
Anne
 


8 kommentarer:

 1. *LIIIIIKER* Lekkert! Får man kjøpt disse på nett? Er jo ikke akkurat bortskjemt med flotte interiør butikker her jeg bor :) hehe :) Ønsker deg en fin fin dag! Her skinner sola :) Så jeg tar fri resten av dagen og drar hjem om maler :) Klemmer Rita

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Rita! Ja, bare gå inn på nettbutikken til Cornelias hus. Du finner bloggen deres under de bloggen som jeg følger! Kikk du bare på nettbutikk og vips, så kan du bestille denne vasen ;)) Lykke til!

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Kjempe lekker den vasen din. Veldig søt den telysestaken. Nå liker jeg jo veldig godt det som glitrer da. Er litt som skjæra, ler.
  Ja det er mye annet å finne på i disse skole tider. Det har vært en aktiv dag for min del men i et rolig tempo, dessuten har "knusedamen" allerede gjort underverker. ;D

  Ha en strålende kveld.
  Klem Eline. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du føler deg litt bedre da Eline, håper det varer! Nyt kvelden og sleng føttene på bordet ;))

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Nice! Har også disse to på stuebordet for øyeblikket. Du vet, ting flytter ofte plass hos en interiørblogger;-))
  Små gaver til oss selv i hverdagen er absolutt nødvendig, blir liksom litt kjekkere med husarbeid å sånn hi hi.
  Ønsker deg en flott kveld

  Klem
  Ps ja bloggen har skiftet navn. Kom igrunnen av seg selv, da jeg glemte å betale for de gamle domentet og det ikke kunne kjøpes igjen.

  SvarSlett
 4. Å, sånn ja! Du har så rett i det du sier ang husarbeid...

  Nyt dagen! Klem, Anne <3

  SvarSlett
 5. Så fint! :) Koselig blogg, med fine og morsomme innlegg! :) Her skal jeg følge med, klem fra Line

  SvarSlett