tirsdag 13. august 2013

Høst og blåbæra rett bak huset

Vi er så heldige at vi har blåbæra omtrent rett inn i hagen vår. Dersom her skal bakes pai, trenger vi ikke dra til butikken, vi bare går 10 steg og vips, så har vi bær til baksten. Ja,  enkelt er det! Ja, det er herlig at det er slik og vi nyter godt av det :)

Tenkte at jeg skulle vise dere bilder av noen paier som ble servert her i huset i løpet av helgen. Disse er det min eldste datter som har bakt i anledning venninnebesøk, og for å glede sin far, hahaha! Han er så glad i blåbær han, så da er det enkelt å varme opp hjertet hans med slike godsaker ;))

Vi prøver og "høste" opp heimen lite grann også, så vi har tatt en versing både nede i leiligheten til min datter og oppe hos oss selv og mere skal det bli. Tenk så moro det er at hun er naboen min, hehehe! Ja, i går kjøpte jeg meg Happylights som jeg skal få hengt opp i løpet av dagen, må bare finne det rette øyeblikket.

Når det gjelder framgangen på oppussinga her hjemme, så har det aldri gått så tregt noen gang. Kanskje det har noe med været å gjøre eller alle de gode paiene som far har fått servert av sin snille datter, hehehe! Ikke vet jeg, men fort går det altså IKKE! ;)  

Jeg skal legge ut oppskrifta på paiene også, men må ha litt bedre tid da, så den kommer i kveld :) Da vil jeg bare ønske dere en riktig god dag alle sammen! Her er det hølj-regn, så det er bare å finne fram paraply og støvler om man skal ut. Jepp!


Oppskrift på pai og bilder av høstens stasj, kommer i neste innlegg!
 
 
 
 
Jordbær og blåbærpai
 
 
 
Disse herlighetene er bakt av denne unge damen
 
 
 
Linn Helen
 
 
 
 
 
 
 
Anne
 


9 kommentarer:

 1. Å jaiks! Det så fantastisk godt ut :-)
  Nyt tirsdagen! Klem Monica.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp! Du må prøve disse når oppskrifta kommer så småningom :)

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Å, disse så jo veldig gode ut og med friske bær, enda bedre :) Vi har begynt på prosjekt: malehuset utvendig. Bytte frage fra sennepsgul(!) til hvitt! Som blir SÅÅÅÅ lekkert! SÅ etter jobb er det bare å hive seg i malings klærne og håper at regnet holder seg unna.... :) Klem Rita

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, Rita! Dere har litt å stå i men det er så fantastisk morsomt når man har slike prosjekter so forvandler alt så drastisk! Kos deg med malinga og så krysser jeg fingre for at det ikke blir regn hos dere! :))

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Det så utroolig godt!
  Kunne tenkt meg en smakebit til kaffen nå ;)

  Klem fra Maren og ha en fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja Maren, du får ta deg en tur hit da, hehehe! ;)

   Klem, Anne <3

   Slett
 4. VILKA UNDERBARA BILDER härinne:) din blogg är verkligen jättefin...har du bloglovin??

  Kolla in min blogg för skön sovrums inspiration :)

  LOVE Maria at inredningsvis.se - en blogg om inredning

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maria og tusen takk for så hyggelige ord! Ja, jeg har Bloglovin. Skal sjekke ut hos deg ja! Ha ei riktig god helg!

   Klem, Anne <3

   Slett
 5. BlueHost is the best web-hosting provider for any hosting services you need.

  SvarSlett