tirsdag 6. august 2013

I dag...

...er en dag der det ikke skjer noen verdens ting. Jeg er ikke helt i form, har både øreverk og tette bihuler, så da er det godt å bare slappe heeelt av i sitt eget selskap. Jeg har fått hengt opp en utrolig tøff lysslynge på skapet i stua og lagt en kjempekul matte på gulvet. Det var nok til at jeg måtte finne senga og duppe av en liten stund, men jeg kan bare ikke holde fingrene unna interiøret, hahaha! Særlig når det står et par-tre poser med nyinnkjøpte ting på kjøkkengulvet og bare venter på å bli pakket ut...nei, da bare MÅ jeg til pers, samme hvordan formen er. Jepp, sånn er det bare!

BTW; Mannen fikk kjøpe seg et bilde som skal henges opp på veggen i gangen. Det gikk overraskende nok, veldig knirkefritt det kjøpet. Jeg er ennå i koma etter sjokket over at det faktisk gikk  bra, hahaha, uten uoverensstemmelser mellom Hr. og Fru. Ja, for det ble en helt enkel ramme i sort med hvit kant inni og to trykk som vi kan bytte på. Alt ble kjøpt på IKEA, selvfølgelig!!! Bare det faktum at han gikk med på, uten å ta til motmæle, å kjøpe to trykk av henholdsvis en sommerfugl og en øyenstikker, var jo mer enn jeg kunne forvente, hahaha! Ja, lykkelige meg kunne dra hjem uten å måtte krangle meg fra et landskapsbilde som f. eks "Elg i solnedgang" eller "Hvile ved eiken".

Jeg kommer med bilde av bildet når det er hengt opp på veggen ;)Black & white makes me happy!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret


12 kommentarer:

 1. Hihi,koser meg når eg leser innleggene dine;))
  Koslig måte du skriv på.
  Stiligt gulvteppe!
  Ha en fin kveld:))
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. God kveld Siv Mette og tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Ja, en får skrive litt humoristisk om de hverdagslige utfordringene. Alltid så hyggelig å lese inne hos deg også :) Mange klemmer fra meg til deg :)

   Anne <3

   Slett
 2. Hehe :) Ja, sånn kan det gå når mannen også vil ha et ord med i laget :) Blir spennden å se når det er hengt opp :) Flott den lysslyngen og matten er rå tøff! God bedring :) Klem Rita

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar Rita!

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Så mye fint! Ikea er topp ;)

  Klemmer fra Maren

  SvarSlett
 4. Fine bilder av fine ting :))
  God bedring!
  Fant bloggen din i dag, liiiiker det jeg så- la meg som følger!

  Klem Kristin

  SvarSlett
 5. Hei Kristin og tusen takk for så hyggelig tilbakemelding og for at du ville følge bloggen min. Nå har du fått en ny følger du også. Kjempefin blogg du har :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 6. Følger nr 49, det er meg :)))
  Koselig blogg du har.
  Følger deg på instagram så hvorfor ikke bloggen din :)))
  Svart og hvitt er knallfint :)

  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg :)
  Og velkommen som følger :)))

  Ønsker deg en fin onsdagskveld
  Klem Heidi

  PS: Hvis du svarer under kommentarer du har fått, så når ikke det frem til den som har skrevet kommentaren til deg uten at vedkommende kommer tilbake for å sjekke om du har skrevet noe.

  SvarSlett
  Svar
  1. I Know! Bruker å skrive både her og inne på bloggene til de som skriver :) Ha en flott dag i dag Heidi :))

   Klem, Anne <3

   Slett
 7. He he, ja sånn kan det gå...:)
  Uffda, håper det går bedre med deg;)
  Fine ting og fine bilder Anne:)
  Fin dag! Du må sjekke om det er igjen flere billetter til arrangementet. Jeg bestilte i tidlig vår altså!:) Hadde vært gøy det;) Ha en fin dag skjønne deg!
  Klem Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Janne! Så koselig å høre fra deg. Jeg har skrevet litt lenger på kommentarfeltet på bloggen din :) Ha en god dag kjære deg! :))

   Klem, Anne <3

   Slett