tirsdag 24. september 2013

Kremmerdamen

Good morning! Ja, for det er jo en god morgen selv om været ikke er så flott lenger. Her er det grått og trist ute, men inne er det koselig og "omstasja". Jeg har drevet på med mye av den sorten i det siste, med "stasjing" altså, hehe! Inne på stua er jeg ikke helt klar ennå, men det blir sikkert i løpet av dagen. Tenkte at jeg skulle vise dere noen bilder fra soverommet i dag. Her er det også ting fra Kremmerhuset som dominerer, for I <3 Kremmerhuset! Det skal sies at det er ting fra både Riviera Maison, Ikea, Kid og Black & White her også.

Ellers. så driver jeg og mannen på med å traske rundt etter det perfekte gardinstoffet.
Ser ut til at vi har funnet ett nå da, men det er så vanskelig med alle nyansene, og lyset er ikke det samme i butikken som hjemme. Fargen forandrer seg fra dagslys til kveldslys osv....wæææh, dette er skummelt!

Ny trapp står også på planen, i hvert fall mener mannen min at det skal stå på "gjøreplanen" til jul. Jeg blir sliten bare ved tanken, men han tror at det skal gå sååå bra selv da. Vel, er det ikke noe som heter for "brent barn, skyr ilden" eller noe i den dur..? OK, jeg tror i hvert fall IKKE på julenissen lenger. Jo da, jeg TROR at det blir ny trapp og alt det som følger med det, men om det blir ferdig til jul, det tror jeg IKKE på...jo, vent litt nå, kanskje til jul i 2014, hehehe ;))


Ha en strålende dag folkens!
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne
 


6 kommentarer:

 1. Så koselige bilder :) Flott ting her ja :) Jeg funderer ennå på hva jeg skal gjøre på soverommet vårt, det blir grå el sort kontrast vegg med hvite gulv, men så er det jo alt stæsjet da som må kjøpes inn, så jeg må vel ta et rom av gangen :) Kjøkkenet må males ferdig først, så vinduene i stua, så veggene og gulvet på hobbyrommet...
  Oppussing er jo så gøy, selv om jeg av og til skulle ønske at noen andre kunne pusset opp hele huset for meg så kunne jeg bare planlegge interiøret :) Ha en flott dag i flotte Trondheim by :) *lengter etter en by tur* Her er det flott og kaldt høst vær :) Klemmer Rita

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tenker at du kommer til å få et glimrende soverom til slutt, du har jo så god smak atte :)) Lykke til med prosjektet og jeg gleder meg til å se :)) Du vet, så lenge vi har Kremmerhuset, så er det ingen sak, hehe!

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Så koslig på soverommet ditt,masse fine detaljer;)) En liten kremmerfan her:))
  God tirsdag til deg:))
  KLem Siv Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk og klem tilbake til deg og!

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Så fint du har det på soverommet!!
  Flotte puter og kurver:)
  Likte godt hus samlingen din i det forrige innlegget:) Må nok ta en tur innom Kremmerhuset snart:)
  Her har vi hatt sommervær i dag!! Deilig:)
  Ha en fin kveld!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 4. Tusen takk, så hyggelig sagt Reidun!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett