lørdag 26. oktober 2013

Fyr i peisen, biffsnadder og cider/vin...

...høres ikke det helt fantastisk godt og koselig ut? Jo da, det er da det, men når jeg ser meg rundt her, så er det ikke så idyllisk som det kan virke i overskrifta, hahaha! Her står stua bokstavelig talt, på hodet. Malinga som ikke ble bra, er ikke overmala ennå, men det blir straks. Jeg har bestukket "maleren" med sjokolade og vin, så da blir det vel fart i sakene tenker jeg, hahaha! Noen triks har man da som en erfaren kvinne, HAHAHA! Det er lov det!!! ;)

Jeg har vært på Kremmerhuset og kjøpt julepynt i dag, sååå mye utrolig fint der nå. Jeg sikret meg englevinger, pute og lysholdere, så nå kan jula bare komme når den vil. Jeg får liksom ikke ro på meg før jeg har ting i hus, selv om jeg selvfølgelig venter med å sette det fram, det skjer ikke før1. søndag i advent. Her står jo huset i oppussingsmodus lell, så ingen fare for at julepynten skal komme fram før tida for å si det sånn. Vil gjerne vise dere noe av det jeg kjøpte i dag og som jeg gleder meg veldig til å sette fram når tiden er inne.

Nå blir det "Side om side" på TV'n :)) Det er etter min mening, knallbra!!!

Ikke glem give awayen min. Dere kan bare melde dere på under dette innlegget, så slipper dere å skrolle så mye. Jeg har full kontroll :)
 


 
 
 
 
 
Anne


7 kommentarer:

 1. Deilig å få juletingene i hus:)
  Herlige ting du har fått deg!!
  Ja nå synes jeg at tida går fort fram mot jul. Har i grunnen ikke tid til å tenke så langt ennå:)
  Ha en super lørdags kveld!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 2. Så deilig å få ting på plass til jul. Jeg har ikke handlet noe ennå, men laget litt ting og tang :-)
  Nyt kvelden!
  klem Vibeke

  SvarSlett
 3. Hei..., skriver juleshopping lister jeg, ikke så værst det heller:) Ser mange er igang allerede. Fin kveld og takk for koselige ord inne hos meg, du er gull:)

  Annelise

  SvarSlett
 4. Koselig å kjøpe inn til jul! Jeg bråhandla litt på Aalens i dag, syns d er så mye fint der nå!!Et par ting som havnet på " må- ha- super- snart" - lista også, hi hi)
  Gleder meg til å se gråfargen du har valgt, )
  God natt! Klem Camilla

  SvarSlett
 5. Ingen tid er finere enn jula, gleder meg sånn.
  Enig med deg at det er masse fint på Kremmerhuset om dagen.
  Har selv vært innom og handlet småtterier.

  Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg, koselig med nye følgere. Jeg er mest på instagram jeg da, men flyr innom bloggen innimellom.
  Fin søndag.
  Flott giveaway :)

  SvarSlett
 6. Så kos med juleting, men ikke fult så koselig med rotete stue... :) Sitter å ser på Kremmerhuset nå, det er jo fri frakt denne helgen, så mye mulig jeg må bestille noe :) Nå skal jeg male siste strøket med hvitt på hobbyrommet. Har heller ikke bestemt meg for hvilken grå farge jeg går for... Må vel bestemme meg i dag så jeg får kjøpt fargen i morgen eller tirsdag. Ha en flott søndag :) Her snør det :) Klem Rita

  SvarSlett
 7. Så herlig med litt julepynt:))
  Endelig er det lov ♥

  SvarSlett