tirsdag 15. oktober 2013

Jippi jeij og grått =

Frustrasjon!!!
Nei, grå er ingen lett farge, hvis man kan kalle det farge da, men i denne sammenhengen, så velger jeg å gjøre det.

I går dro vi til den lille lokale fargehandelen nede i "hugget" her, for å få litt eksperthjelp. Vi har erfaring med den type butikker som Obs, Byggmakker ol, og der er det jo bare så vidt at de ansatte har tid til å stoppe opp når du spør dem om noe, så dit går vi IKKE når noe så viktig som stua skal males! Ikke vet jeg, men nå er vi om mulig enda mer frustrert enn i går, for i stedet for å høre på det rådet vi fikk av eksperten på Fargerike, så dro nettopp jeg til et av de større byggvarehusene og formelig sanket gråfargeprøver og hengte dem opp i stua. Samtidig, så har jeg malt en gråfarge som vi kjøpte på den lokale fargehandelen. Det er bare en liten boks for prøving da, men saken er den, at jeg går og bærer rundt på den planken for å se om den tar seg godt ut på den veggen og den veggen og den veggen osv, osv.

HJELP! sier jeg bare og nå tviler jeg sterkt på at det i det heletatt blir noen fargeforandring på stua. Hahaha, jeg må bare le!

 
og så til den "JIPPI JEIJ" i overskrifta...
 
Jeg ble så overraska og nærmest lettet over at min kjære lille datter har kommet fram til, at rommet ser rotete ut når hun bruker alle regnbuens farger i tillegg til alle de fargene som kan befinne seg mellom alle regnbuens farger! Et innlegg om dette kommer i kveld, så ta turen innom dersom du har tid!
 
Jeg tar turen sammen med mann og mine to døtre for å se på julehuset IKEA i ettermiddag. Blir koselig selv om jeg nok føler at det er litt tidlig med tanke på at det føles mere ut som vi har sommer i Trøndelagen for tida. Litt gråere ute i dag, men lell...
 
Ha det godt i dag, alle sammen!
 
 
 
Anne11 kommentarer:

 1. Hihi :-) Det er ikke enkelt med fargevalg! Håper dere finner en farge dere liker og kos dere masse på IKEA!
  Nyt dagen flinke deg :-)
  klem Vibeke

  SvarSlett
 2. Nei, det skal ikke være lett å finne ny farge :) Og grått som kommer i så mange forskjellige toner... Du finner vel ut av det :) Litt tidlig med jul synes nå jeg, men jeg tar meg i at jeg kiker rundt på nye juleting til hjemmet vårt, blir ekstra stas å pynte i år :) Ha en fin dag og god tur på IKEA :) Klem Rita

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, personlig, så har jeg ikke funnet noe julepynt som jeg liker ennå, så det lover godt for lommeboka. Det eneste jeg vet jeg SKAL kjøpe til jul, er en nisse fra Maileg som tillegg til den jeg kjøpte i fjor. Jeg kom for sent da, så fikk bare tak på en, den siste de hadde igjen i butikken. Jeg liker ikke å overpynte, så kurga med julepynt er ikke så veldig innholdsrik. Bedre med få store og virkelig "MUST HAVE"- ting, så Mailegnissen føyer seg inn i denne rekken da, hahaha! Ha en strålende dag kjære du :))

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Grått er ikke bare grått nei.. Liker godt både grå,greige og beige vegger,meeeeen har eggehvitt selv gitt.. Sååå lykke til med det;)
  Jul på Ikea, ja vi er jo tross alt i oktober*stønn*, så det er jo "på tide".. Vel når DET er sagt så har jeg allerede bestilt juletre fra Sia, og kjøpt julekuler når jeg var i Bremen-haha..
  Fin dag videre:)
  Klem

  SvarSlett
 4. Haha, valgets kvaler - grått er virkelig ikke bare grått nei:D Lykke til med fargevalget i alle fall, sikker på det blir bra når det blir ferdig!
  Vet du, her i huset kan ikke jula komme tidlig nok - jeg og datteren er håpløse akkurat der. I dag har vi hatt en ettermiddagen sammen og shoppa litt, var innom Åhlens og der falt vi i staver over julepynten begge to:):):)

  Gleder meg til å se rommet til jenta di
  ha en fin kveld så lenge og god klem til deg:)

  SvarSlett
 5. Sikkert så mange fine grå toner her, vanskelig å se. Men vil komme med ett råd. Husk at en mellom mørk farge blir mørkere når den kommer på store flater, å spesielt hvis det er lite dagslys/ lys. Da kan det være smartere å ta den du føler er 2 hakk lysere og bruke den mørkere på en kontrastvegg som får lys direkte på seg ...Hvis du forstår? Men, eg tenke du finner ut dette eg, Anne . En ting er sikkert eg blir like overrasket hver gang eg maler, for fargen blir alltid mørkere enn antatt;) Lykke til søte deg. Gleder meg til å se resultatet. Klem klem Ann Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg! Ja, du har så rett! Blir glad for alle råd jeg får, så takk for ditt engasjement :) Klem, klem! :))

   Anne

   Slett
 6. Nei, grått er ikkje grått ;)
  Det er så utruleg mange nyansar.
  Håpe du landar på ein farge du kan ltenkje deg å kvile augene på :)
  Klem

  SvarSlett
 7. Elsker grått,får bare ikkje nok;))
  Men må si at det har vært noen utfordringer å velje ja.
  Lykke til med valget:)
  Her står vi uten kjøkken for tiden,så mye arbeid gjenstår:)
  Klem Siv Mette

  SvarSlett