mandag 7. oktober 2013

Ny uke med høstfrie og litt ekstra kos

Hei og god mandag ettermiddag! Her er det høstferie og nydelige temperaturer. Vi føler oss heldige som opplever å ha sommer nå snart midt i oktober. Da jeg var lita, så var det full vinter på denne tiden, så det har skjedd store forandringer i løpet av de siste åra. Tenkte bare at jeg skulle titte innom bloggen for å ønske dere ale en riktig god kveld. Her skal det ryddes i skap og på pikerommet. Vi har nettopp komet hjem fra byen der vi har inntatt en aldeles nydelig kaffe på STARBUCKS!

Nå blir det nystekte vafler!
 
 
 
 
 
 
Anne


9 kommentarer:

 1. så deilig med høstferiekos :o) Vafler er det jo ikke mulig å bli lei av :o) Har det kommet Starbucks til Trondheim? Nå skal vi straks ta med de to minste å dra på kino, Gåten Ragnarok, jeg gleder meg :o) Herlig kveld til deg fine :o) Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, Starbucks er kommet hit :) I dag kjøpte jeg to kaffekopper med hjem. Skal bli hyggelig å servere når jeg får ei kaffeelskende venninne på besøk neste onsdag :)) Kos dere på kino og spis masse popcorn! :)

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Så herlig med mild høst,da blir ikkje vinter så lang:)
  Kos deg med høstferien;)
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Så, sant som det er sagt, herlig er det :)) Kos deg du og :))))

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Ja, denne høsten har ikke vært annet enn faktisk! Ennå mange varmegrader og ingen snø i sikte :-) Ligger på hotell rom i Alta, kurs i morgen og litt shopping før turen går hjemover :-) de vaflene så veeeldig gode ut :-) :-) klemmer

  SvarSlett
 4. Ja, denne høsten har ikke vært annet enn faktisk! Ennå mange varmegrader og ingen snø i sikte :-) Ligger på hotell rom i Alta, kurs i morgen og litt shopping før turen går hjemover :-) de vaflene så veeeldig gode ut :-) :-) klemmer

  SvarSlett
 5. Vafler er alltid godt! Her nyter jeg også det deilige, milde høstværet. Ønsker deg en fin mandag og en deilg høstferie!
  Vigdis

  SvarSlett
 6. Heldige dere som har en liten snnev av sommer da! Deilig å ha høstferie da :-) Her er det regn, og atter regn...men det er jo vi bergensere vant til....født med svømmehud mellom tærne .-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bergen er en veldig flott by. Var der i sommer i forbindelse med at politiets musikkfestival ble arr der i år og der deltok jeg. Skal tilbake en vakker dag og dere har jo Riviera Maison også. Ble nedlagt her etter bare knappe to år...snufs :( Synd med regn, men som du sier, dere er vant med det, hahaha!

   Klem, Anne <3

   Slett