mandag 28. oktober 2013

Nytt fra Kremmerhuset og enda en ny gråfarge...

...males på veggen og denne gangen heter fargen ASCOTT ;) Jepp, hadde far i huset hørt på mor fra første stund, så hadde han sluppet fem runder med maling!!! Rett skal være rett, mor har peiling!

Nei da, kanskje ikke det, men MDF har kommet med en ny kolleksjon og den er malt i nettopp ASCOTT, så da tenkte jeg med min lille tenkenøtt, at det sikkert var et safe valg da...og det var det jo!

Jeg annonserte nettopp for min kjære mann, at nå blir det jul i år også, nå som vi endelig har truffet blink på fargen. Jeg har mer eller mindre funnet min indre ro igjen, så derfor feiret jeg med å kjøpe en ny lykt fra Kremmerhuset, hehehe! Jeg legger ut et bilde av de IKKE fullt så vellykkede grå/greige-fargene under her, så kommer det en oppfølger med den mere vellykkede fargen når det er ferdig, forhåpentligvis om ikke så alt for lenge. Det verste av alt, er jo at det ser ut som om mannen i huset trives oppe i gardintrappa der han står kun iført shorts og med X-antall malingsspann rundt seg. Tor at jeg må kjøre en GIVE AWAY på all malinga som vi ikke har bruk for også jeg, HAHAHAHA!!! Vel, da ønsker jeg dere alle en riktig god kveld, så blogges vi snart igjen om jeg ikke tar mye feil ;))

 
Sykt bra da, hahaha!
 
 
 
 
 
 
 
Anne
 
 


8 kommentarer:

 1. Dette ser bra ut, Anne ;)) du har hatt en jobb med jakten på den rette fargen. Hi hi. Blir nok så bra. Den lykta var kjempefin. Ha en fin kveld. Klem klem Ann Elin

  SvarSlett
 2. Så godt at du fant en farge du liker:)
  Skjønner godt at dette har vært litt frustrerende!!
  Kjempesmart å feire det rette valget med å kjøpe den fine lykta:)
  Ha en fin kveld!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 3. Fargen ser fin ut :) Jeg fikk ikke gjort det jeg skulle i dag, vi valgte å være litt sosial i kveld, så da ble det plutselig kveld, får pusse og grunne i morgen istedenfor :) Flott lykt det der :) Klem Rita

  SvarSlett
 4. Fargene som er avbildet over her, er IKKE noen av de jeg skal bruke, hahaha! Dette er de tre som er ekskludert. Ja, ja...det kommer bilde av den som vi driver og maler nå, for den blir det.

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 5. Hihi :-) Morsomt å lese og farger er vanskelig :-) håper du blir fornøyd og nyt dagen!
  klem, Vibeke

  SvarSlett
 6. Så fint at du fant THE farge:)) Gleder meg til og se...
  Lekker den lykten foressten, kjekt med litt feiring:))

  Ha en fin fin dag!

  SvarSlett
 7. Male er spennende. Eller for en som ikke har hverken egen hus eller leilighet høres det spennende ut å kunne forandre og endre på fargene i rommene ;)
  Har kjøpt inn noen gråfarger som jeg skal male både et skap og et par nattbord i, som er kjøpt og pusset ned. Kanskje blir det nok til hundesenga også, håpe håpe.

  Håper du har en fin torsdag :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med blink tilslutt ;) Derfor var det veldig safe å male meg eggehvitt-haha.. For jeg er ferdig;) Eller blir en egentlig det??
  Fin lykt:))
  Klem

  SvarSlett