torsdag 31. oktober 2013

Tror at alt er i box...

...til jul, sånn omtrent! Ja, jeg har mine egne meninger når det gjelder handling av julepynt i tide. Man kan jo mene hva man vil om det med at butikkene starter salget av julevarer alt for tidlig osv. og det kan jeg si meg enig i at de gjør. Nå er det en gang slik, at butikkene faktisk har bestemt, at slik skal det være. Da har jeg skjønt, at dersom man skal sikre seg de fineste varene, så må man være ute i god tid. Jeg synes at det er behagelig å gå i butikkene nå, i stedet for å vente til det siste, da er det bare stress og jag og litt sinte og oppgitte mennesker som er misfornøyde med lange køer, dårlig utvalg osv. osv. Nei, jeg handler det jeg skal ha nå jeg, så kan jeg kose meg i desember, uten stress og uten endeløse køer ;)

Under her kommer et bilderas fra jula i fjor. Slapp av folkens, jeg har IKKE pynta til jul ennå, hahaha! Her står stua fremdeles i uorden med noen grå vegger og noen med gamlefargen cafe latte. Det blir fint, til slutt! Det går på ingen måte fort, men jeg har stor tro på at vi skal bli ferdig til 1. desember! ;) Mannen min er så nøye, at vi må stå med lupe dersom vi skal oppdage noen ugjevnheter, så her kan ikke sinnasnekkeren sette fingeren på noe som helst. Ikke rart at det tar sin tid da! Det er så lenge siden vi startet, at jeg snart ikke husker hvordan møblene stod og tingene var plassert, hahaha! Da er det ille da ;)

Happy torsdagskveld :)
 
 
 


 
 
 
 
 
Anne


7 kommentarer:

 1. Åh, så fiiine bilder :) Og så mye fint du har :) Flink du er som er tidlig ute :) Jeg titter litt rundt for å se hva som må kjøpes inn. En stoooor papp stjerne for å ha i vinduet i stua er øverst på lista :) Blir så kos med jul i nytt hus :) Gleder meg til å se bilder av den frå stua deres :) Klemmer Rita

  SvarSlett
 2. Flotte julebilder !!!
  Det er greit å begynne så smått å tenkje på jul, den
  kjem iallfall fort.

  fin kveld frå anne-mari

  SvarSlett
 3. Hei;)
  Bra det ikke er bare min mann som er så nøye. Noen ganger kribler det etter at det skal gå raskere;)
  Koser meg med julehandel etter at julegatene i den vakre byen vår en tent;)
  Fine bilder du viser;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 4. Hei fine du:)
  Kan være greit å være ute i god tid, tenk så deilig det må være å være ferdig 1. desember og kunne senke skuldrene og bare kose seg med advent da - jeg har planer hvert år men går på en smell hver gang. Men i år...;D

  God klem til deg
  Hanne:)

  SvarSlett
 5. Liker og å være ferdig med julehandlingen i november.
  Så de aller fleste julegaver er snart i boks her.
  Gjenstår bare kosen med å pakke de inn og skrive lapper.
  Noen ganger har jeg vært ferdig med mange gaver i okt.
  for jeg har familie på Jæren, og visst vi reiser dit i slutten
  på oktober er det greit å ha med gavene da.
  Er både dyrt og risikabelt å sende gaver med posten.
  Ønsker deg herlige novemberdager :)

  SvarSlett
 6. Jeg er enig i at butikkene starter altfor tidlig. Og jeg er fortsatt av dem som prøver å motarbeide dem ;) Men jeg skal innrømme at jeg også allerede har kjøpt noe ;P Vi har lett etter passende julestjerne i mange år og har aldri funnet den rette. Her om dagen kom jeg over "The one". Dama i butikken holdt på å henge den opp i juleutstillingen. Da føler en seg tidlig da. Når jeg rekker å kjøpe den før hun får hengt den opp :)

  Ønsker deg og dine en flott helg!

  Mvh
  Ingrid

  SvarSlett
 7. De starter tidlig - med alt. Skal en ha bikini må en kjøpe i april omtrent for venter en til sommern er det utsolgt og de selger ut rester til rabatterte priser. Helt sykt.
  Har et slikt lite hvitt hus selv og er så glad i det, de røde grisene så jeg i fjor jeg også. Men ble ikke så jeg kjøpte noe nytt forrige jul som jeg kan huske.
  :)

  SvarSlett