onsdag 16. oktober 2013

Uff, jeg er så ekstremt...

...NØYE!!! Samme hva jeg skal gjøre, enten jeg skal ha gjester eller bare ordne her hjemme for vår egen del, så er jeg bare så ekstremt nøye!!! Er det noen som kjenner seg igjen? Vil gjerne høre fra dere...da føles det litt mere normalt og bedre for å si det sånn, hahaha! Ja da, litt rar får man vel lov til å være, eller hur?

Kos dere i kveld!
 
 
 
 
 
Anne


11 kommentarer:

 1. kjenner meg godt igjen på det, men må si jeg har et litt mer avslappet forhold nå, en det var .....sikkert alderen ;-)
  så fristende det du har laget :-)

  klem tone

  SvarSlett
 2. Hahaaaha du er helt normal :))
  Liker rett og slett å vite at aøt er i sin skjønneste orden.

  Nyt kvelden!
  Klem Jorill

  SvarSlett
 3. Hahaha, jepp vi er nok normale, bare litt unormalt nøye, hahaha! Takk for fine svar! :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 4. Å ja da, eg kjenner meg igjen der hi hi ....eg er nok en perfeksjonist på enkelte ting, kanskje til besvær for mange rundt meg..Klem Ann Elin;)

  SvarSlett
 5. Tja jeg vil være nøye så jeg sliter meg ut på å prøve det, og når jeg må ty til reserveløsninger så blir jeg stressa av det og.. De galne har det godt..
  Klem

  SvarSlett
 6. Hahaha, ja de gale har det godt og gøy så lenge det varer!

  Anne

  SvarSlett
 7. er nok ikke så nøye nå lenger. Men en vil jo gjerne at
  huset og maten skal ta seg godt ut når en har besøk.
  Er ikke så nøye når vi er alene.
  Ønsker deg en herlig dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, skal prøve å tone det ned litt jeg også ;) Vi får bare tro at det duger selv om man slakker litt på kravene til seg selv :) Ha en strålende dag!

   Klem, Anne <3

   Slett
 8. Kjenner meg igjen der ja :) Det er jo en av grunnene til at jeg ikke får ting gjort før etter mye om og men, må liksom være heeeelt sikker på at det blir som jeg har tenkt :) Her skinner sola, minusgradene og snøen er kommet, men akkurat nå er det bare kos, men spørs om jeg sier det samme om en stund, ikke lenge før mørketia er her... :/ Ha en fin dag :) Klem Rita

  SvarSlett
 9. Ja, spesielt når jeg skal vaske! Kan støvtørke på samme støvkornet mange ganger og gå HELT opp i detaljene. Da blir jeg aldri ferdig med hele huset for å si det sånn!

  SvarSlett
 10. Jeg er nok litt lik deg der...men jeg jobber med saken. Man har det bedre om man ikke er så nøye på ALT! Føler at det hjelper å tenke bevisst på at faktisk ikke alle ting er like viktige å bruke tid og krefter på, og er man litt mer likevektig kan man plutselig få mer tid til en prat med gode venner eller mannen sin =) Så, jeg fortsetter å jobbe med saken...Ha en koselig tirsdags kveld!

  SvarSlett