mandag 25. november 2013

Fin vinterdag

Det er så flott i Trondheim by i dag, hvitt og rent overalt! Snøen har lagt seg som et teppe både på marka og på trærne. Det ser ut som et julekort utenfor hos oss, så da er det vel ikke feil å spise pepperkaker til lunch? Hehehe, nei, det er nok ikke det ;) Her er det sjokoladekakerester fra besøk i går, klementiner, kokostopper, julebrød og alt mulig som frister. Det formelig ROPER på meg der det ligger i skuffen, hehehe! PS! Håper ikke naboen blir vred for at jeg har tatt med litt av huset deres på bildet, hehe!

 

I dag har jeg hele to barn hjemme, de er syke begge to men det er sånt som skjer når værforandringene er på sitt "beste", hehe ;) Legger ut noen bilder fra heimen i dag. Min sønn kokken, er ikke i toppform pga av forkjølelse mm, så da er det ingen gourmet, men selv kokker kan falle for fristelsen å kjøre en GRANDIS i ovnen, men da er det alvor og altså.Lillemor har fått seg I PHONE, eller som hun skrev på en sms til meg her en dag: "Æ ØNSKE MÆ EN AI FOVN" Jeg må innrømme at jeg brukte et par sekunder på å tyde den der, men skjønte fort hva hun mente, for hun har ikke mast mindre i den siste tiden, ho-hi-he-ha!


Da hadde far, helt uventa og plutselig, vært ute og kjøpt en "AI FOVN" til den lille prinsessa si :) Hm, rart? Nei, ikke i det heletatt. Han er sååå lett å lure...;)


 
 

Jeg skal prøve å komme med ei oppskrift i kveld. Skal tenke litt på hva, men dere må bare komme med ønsker, så skal jeg se om jeg ikke kan legge ut noe ut i fra det!


Kos dere i dag!
 
 
 
 
Anne


7 kommentarer:

 1. Morsomt med sånne meldinger som man må tenke litt på.
  Og når man skjønner hva de mener er det jo så innlysende...
  Artig liten historie.
  Vennlig hilsen Marit

  SvarSlett
 2. Så koselig dere har det :) Ai fovn er jo noe alle må ha, søt hun er :) Mannen går og tripper og venter på sin mye telefon som om han var en liten unge på julaften :) men så er det jo veeeldig gøy med ny telefon da :) Koser meg under pledd med en kopp kaffe, mannen jobber overtid, så her må man klare seg selv i stormen… :/ Kos deg videre denne fine, men stormfulle mandagen :) klem Rita

  SvarSlett
 3. åi, åi, må ikke vise snuppa mi at jeg leser dette innlegget, hun får nemlig ikke ai fovn, hun har mobil fra før og det får funke ei stund til. Tenk, nå er det snart advent, det kribler i fingrene etter å komme i gang, men først ei ryddeøkt på vaskerommet og resten av huset, hi, hi. God bedring til dine! Ha en herlig kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. Hehe, heldige prinsessa som fikk AiFovn da:D
  Har vært hvitt her også i dag, det begynte å snø på lørdagen mens vi hadde selskap og etter det har det blitt liggende. Men det er mildt og det regner så jeg tror nok det blir bart igjen ganskje kjappt. Men vi fikk i alle fall to dager;)

  Ønsker deg ei fortsatt fin uke kjære du
  varm klem:)

  SvarSlett
 5. Ja sannelig ble det hvitt. Var sjåfør lørdag og kjære min for et føre det var til tider. Bilen hadde stort sett feste, men plutselig glapp det så det var bare å holde konsentrasjonen på topp. Men var da koselig likevel.

  Nå har jeg hatt en ny uke med en kropp som ødelegger så sitter å oppdaterer meg på bloggene. Har fått gaven i posten, men tenkte å lage et innlegg med bilder om den og så kom kroppen litt i veien så ting tar litt tid her i huset. Tusen takk iallefall :)

  Håper du har en fin kveld og en videre flott uke :)

  SvarSlett
 6. Oj vad snö ni har, vi har inget än men längtar så efter snön. Vad fint du har det och hoppas barnen kryar på dig. Ha en fin tisdag, kram Mimmi

  SvarSlett
 7. Hihi ja kjekke dei telefonene og heldige var ho då:)så kjekkt med snø får litt julestemning då,kjekkt for ungene og når det er snø for er jo kjekkere å være ute å kose seg:)
  Ønsker deg ein fin dag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett