onsdag 20. november 2013

Hei, hei

Formen er ikke helt på topp, her er vi tre stykker litt syke, mane bare litt. Dette går over og ikke noe å bære seg for, så her kommer et bitte-lite innlegg fra adventspyntet stue.

Ha en god novemberettermiddag!
 


 
 
 
 
 
 
 
Anne


10 kommentarer:

 1. Så fint og koselig :) Gledermeg til å pynte opp litt jeg også :) Men før det så rekker jeg vel akkurat å male vinduene i stua, begynner på fredag :) Tror nok det kommer til å bli så lyst og fint her i sofa kroken :) Har kost med inne i dag på hobbyrommet og laget noen julekort :) Her er det storm ute! :/ Ikke koselig nei… God bedring :) Klem Rita

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk så mye for det Rita! Ja, koselig med julekortskriving og du som har hobbyrom er jo så heldig også. Kos deg masse med vindusmaling! Her har mannen starta på maling av yttergang og i denne stund, er det ny lampe på gang...spennende! Bilde kommer :)
   Klem fra Anne <3

   Slett
 2. Koselig å begynne med litt pynting! Har ikke pyntet noe her ennå, bare laget litt småting :-) God bedring til deg og dine!
  klem Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Vibeke! Kos deg med julepyntlaging!
   Klem fra Anne <3

   Slett
 3. Åh så skjønt ;) Men kjenner eg får litt fnatt av alle som har kommet så langt i juleforberedelser, eg er IKKJE heilt klar ;) November har gått litt for fort !
  Riktig god bedring, ikkje no kjekt med sykdom, selv om det bare er litt.
  Klem

  SvarSlett
 4. Så koselig du har pyntet!!
  Jeg begynte litt smått på kjøkkenet i kveld. Har faktisk ryddet vekk mange ting og det var deilig!!
  I dag kom pakka i posten!! Tusen takk for de flotte bokstavene:)
  God bedring til dere alle!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 5. Uffda, god bedring til deg og dine!! Tenk at du har kommet så langt i forberedelsene dine da gitt.... ikke verst. Her har jeg begynt å pakke inn adventspakker, skal jo lage ganske mange.... men først blir det bloggetreff i Lillestrøm og Cupfinale på Ullevål, tenker jeg får starte skikkelig med kalenderen etter helga :o) Tusen takk for pakken som kom i posten i dag :o) de blir knallfine å pynte med :o) God natt til deg! Klem fra Nina

  SvarSlett
 6. Masse god bedring til deg:))fint å pynte litt nå for det er jo ikkje så lenge igjen til me kan pynte for alvor:)
  Eg fekk dei fine skilta i posten idag så nå henger dei på badet der dei passa så fint inn:)

  Fin dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 7. Hei damer, så utrolig flott at pakkene har kommet fram til dere.
  Klem fra Anne <3

  SvarSlett
 8. Legger igjen en god-bedring-kommentar til deg og håper at det er noe som går raskt over - sykdom er kjedelige greier!

  varm klem
  Hanne:)

  SvarSlett