lørdag 2. november 2013

Jul fra Kremmerhuset...

...blir liksom ALDRI feil for meg og er helt klart en livsnødvendig greie ;) De har så mye fint og noe for en hver smak, men når man går hen å liker absolutt ALT de har, så blir det jo ikke så greit for den stakkars lommeboka.

I år tror jeg ikke det blir mye til rød jul her i huset. Jeg er mere på den natur - hvite - og sølvgaleien jeg. Minstejenta liker det så absolutt IKKE, men hun har eget juletre og en supersvær eske med egen julepynt som hun skal dekorere rommet sitt med. Noen kan vel synes at jeg er litt nazi, men ungene har fått lov til å bestemme nesten hvert år, så i år tar jeg meg den frihet og bestemmer helt på egen hånd og skal ikke ha det minste snev av dårlig samvittighet av den grunn.

Vel, over til noe helt annet. Mannen min har ikke skjønt helt dette med GIVE AWAYS han. Skjønner ikke hvorfor det er nødvendig, men så fikk han en glimrende ide i går da. For å ta det helt i fra starten: Jeg roser han litt ekstra når jeg synes at maling og oppussing går litt for tregt. Da kan jeg finne på å lire ut av meg kommentarer som "Herlighet, du tar pusten fra meg når du jobber SÅ fort" og "INGEN er så rask som deg når du pusser opp" ja, dere skjønner...litt motsatt psykologi kan være svært effektivt, for han går i hvert fall på limpinnen og det med begge føttene. I går, så sa jeg at jeg skulle legge ut hans oppussingstjenester på Finn.no men da kom han opp med en mye bedre ide selv og sa følgende "Kain itj æ værra dein næste GIVE AWAYEN din da"?

Så meld dere på folkens, hvis dere er ute etter en handyman som bruker laaang tid før ting blir ferdig, hehehe! Her sitter jeg fremdeles i mørket i en sofa som står stuet bort i en krok, det er kaldt og hustrig...hahaha, ikke mye fint, men snart dere, snart blir det aldeles utmerket å være frue i huset igjen. Det blir flott, selv om det tar sin tid ;) HEHEHE!

Ha en riktig god lørdagskveld, med eller uten lys og møbler i stua!
 


 
 
 
 
 
 
 
Anne
 
 


6 kommentarer:

 1. Hehe :) Nå måtte jeg flire :) Ja du får prøve å ta en give away runde med mannen sine oppussings tjenester som premie :) Her har jeg akkurat malt 1.strøk med grå. Å det ble sååååå fint! Ikke blått i det hele tatt :) Hehe :) Så nå klarer jeg nesten ikke vente til malingen er tørket slik at jeg kan male på nytt, så er der gulvet som står for tur, så nytt elektrisk, så er det innflyttningsklart :) Gleder meg! Nå skal jeg på besøk en liten tur, mannen skal se Man U kamp på tv :) heia Man U! Ha en flott lørdags kveld :) Klemmer fra meg

  SvarSlett
 2. He he du får det sagt, Anne eg sitter her å flirer. Kjenner igjen litt den dialekten deres, å føle eg kan høre den...Hi hi. Min mann er fra Kristiansund og har flere venner fra Trondheim. ;) Ja kanskje ikke så dumt dette å ha han som Giveaway;)
  Når det gjelder julepynting så er det alltid jeg som har siste ordet mener de her i huset, jeg måtte bite i det sure eplet i fjor da det flytet inn kunstig juletre inn i stue....Hi hi. Der fikk han viljen sin..MEN, dette skal opp i loftstua, er kjempefint, men jeg savner alt for mye granlukta.....Må ha et ekte i år:)
  Kos dere i kveld, ta en pause og nye lørdagen. Stor og varm klem fra Ann Elin

  SvarSlett
 3. Hi, hi ,hi :o) Det kan jo bli en populær give away det da, godt med humor midt i malingen :o) Her har vi julepynt fra flere år tilbake, og nåde den som rokker ved den tradisjonen. Jeg "glemmer" igjen noe pynt i eskene, men juletreet, ja det pyntes alltid av ungene og alltid med samme pynten. Det hører liksom med det og da er vi alle fornøyde :o) Ostekaken ble forresten god den, nesten litt sjokkert jeg :o) Herlig kveld til deg vennen! Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. LOL GOINGER
  IKKJE MASSE NISSER HER I HUSET...
  NATUR OG GULL
  NYT RESTEN AV HELGEN
  SØTE ANNE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 5. Hihihi den var bra,har ein som det går litt tregt med her og,har lyst å kaste ut godstolen,men ikkje mannen da:)
  Synest at me skal få pynte til jul som me vil men rart med desse ungene som gjerne vil ha rødt og norske flagg og alt,synest det er knallkoselig å komme til folk som har masse rød jul med alt mulig men kunne ikkje hatt det slik sjølv!

  Ønsker deg ein fin søndag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Er veldig glad i en liten blanding av rødt og gammelt norsk tradisjon/ natur. Merker det blir mindre og mindre pynt og dilldall for hvert år siden jeg flyttet ut og heller litt røde detaljer her og der. Gleder meg til å pynte i år etter ommøbleringen. Blir litt mer gøy å ha frem pynt som passer til møblene nå som jeg har fått de i min stil.
  Ikke samme stjernen som avbildet her, men så den også. Ble en enkel stjerne som lignet på den på bildet. Men uten ledning. Og så har jeg viklet batteridrevet lyslenke rundt den. Prøvde den i vinduet og ble skikkelig fornøyd.

  Go søndag :)
  Har allerede kommet ny adventsstake i hus og en ny adventsstjerne - fra kremmerhuset. Ble aldri fornøyd med den jeg hadde.

  SvarSlett