torsdag 19. desember 2013

JULEKORTET FRA RITA

I går fikk jeg et nydelig julekort fra Rita som skriver bloggen No.16. Hun er så flink til å lage kort og mer til, virkelig dyktig er hun! Tenk å få en slik overraskelse i posten nå rett før jul og spesiallaget i tillegg, det varmer! Forrige dagen fikk jeg et nydelig lyshus av Janne Mitt Lille Hjerte og i går fikk jeg da dette kortet fra Rita samt en eske med nydelig sjokolade fra ei annen venninne, Ellen. Tenk å være så heldig å ha slike snille og flotte mennesker rundt seg!
 
EVIG TAKKNEMLIGE MEG!

JULELYKKE!
 
 
 
 
 
 
Anne

6 kommentarer:

 1. Så fint och gulligt🌷 ha en fin torsdag. Kram Mimmi

  SvarSlett
 2. Så fint kort.
  Fikk og en julehilsen fra en bloggvenn.
  Ekstra koselig med slike overraskelser.
  Ha ei riktig god førjulshelg :)

  SvarSlett
 3. Hei Anne :) Så hyggelig at du ble så glad :) Jeg tok meg den friheten og noterte ned adressen din når jeg vant Give Awayen :) Synes jo det er så hyggelig å sende ut hjemmelagde julekort, det er min lille juletradisjon:) Koser meg jo fælt med disse julekortene :) Så er det jo ekstra hyggelig når mottaker setter pris på kortet :) Bursdagen var fin :) Mange fine gaver, kommer par innlegg på bloggen om disse :) Ønsker deg en fin torsdag :) Klemmer fra Rita

  SvarSlett
 4. Utrolig vakkert kort. Flink dame som tryller frem slike kort. Gode venner er virkelig gull verdt og jeg har brukt dagen min sammen men ei av mine beste venninner, kjempekoselig. Ha en fin kveld. ;)
  Hilsen Eline.

  SvarSlett
 5. Tenk så hyggelig å få et så vakkert kort.
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 6. Det er alltid så koselig å få julekort:)
  Spesielt når avsenderen har laget det selv!! Dette var nyyydelig:)
  En fin kveld til deg!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett