søndag 29. desember 2013

LILLEJULAFTENS JULEKICK, DEL 2

Hei igjen kjære lesere, her kommer et innlegg til i fra min mor og fars juleparadis. De var så imponert og fornøyd over det forrige innlegget, så de kunne tenke seg ett til, så her kommer del 2 med bilder fra lillejulaften. De syntes dessuten at det manglet noen bilder. De har bl.a to juletrær, et juletog, en lysende kirke, et lysende pepperkakehus og en nisse som passer på veden. Ja, de har det meste når det gjelder julepynt og mer ble det da de fikk julepynt i gave av flere på julaften. Jeg antar at de liker julepynt..?

Det er ordentlig trivelig med så mange positive tilbakemeldinger og når de jeg blogger om blir så glade og fornøyde, ja, da skriver jeg gjerne mer jeg. I skrivende stund, driver jeg og baker og steller i stand til juleselskap i morgen. Det er artig og givende. Når man har en del kreativitet boende i seg, så må det ut på en eller annen måte, så da er dandering av koldtbord og kakebaking/pynting noe av løsningen. For meg er det rene terapien og jeg storkoser meg ute på kjøkkenet. Jeg har ryddet og vasket og gjort om litt der inne, så da er det ekstra trivelig. Tror kanskje at jeg er litt arvelig belastet, for min kjære mor ELSKER å be gjester og servere mat og god drikke. Vel, drikken er det kanskje min kjære far som er sjefen for. Han er konge på det området og vet hva som passer til de forskjellige rettene. De er i hvert fall veeeldig gjestfrie og godhjertede mennesker, ingen tvil om det. Derfor er det skikkelig koselig å be dem tilbake, for de setter sånn pris på å få komme til oss også. Jepp, da er det bare å nyte nok et bilderas fra selveste JULEPARADISET!

Be my guest..
Anne

5 kommentarer:

 1. Her var det virkelig god julestemning!!
  Likte så godt den herlige nissen som passer på veden:)
  Juletoget var jo bare herlig!!
  Måtte kikke på de andre innleggene dine og så at du har fått så utrolig mye fint:)
  De har nok skjønt hva du liker:)
  Ønsker deg ei fin ny uke. Tenk det er uke 1 i morgen!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 2. Så koslig hos familien din,av og til må berre tradisjonene til for å få julestemning.
  Å ei skjønn dame du er,takk for fine kommentarer inne hos meg:)
  Håper du har hatt ei fin romjul og at nyttår blir like fint!
  God klem Siv Mette

  SvarSlett
 3. Dette var et skikkelig julehjem :) Koselig med masse lys og nisser :) I morgen skal vi være hjemme bare vi to, indrefilet på menyen :) Så kanskje vi stikker over gjerde eller gata til noen tanter og onkler som bor ved siden av oss :) Kos deg masse i morgen :) Godt nytt år! Klemmer Rita

  SvarSlett
 4. åhh, så koselig innlegg vennen:) Kan tenke meg foreldrene dine setter pris på innleggene dine om deg;)
  Vi har akkurat lagt ned begge ungene etter å måtte sende hjem besøket fordi beggge ungene ble syke. Så trivelig var det selskapet, hihi:)
  Ha en herlig kveld og ønsker deg et riktig godt nytt år:)
  Nyttårsklem fra Janne

  SvarSlett