onsdag 11. desember 2013

PEPPERKAKER SOM SMAKER...

...bare så synd at det ikke er igjen en eneste en! ;) Ja da, far i huset sørget for at boksen ble tom bare etter en dag. Han er så glad i myke pepperkaker, så minstejenta stilte opp og bakte det i går da. De er så myke at de nesten bøyer seg hvis han skal like dem men når det kommer til marsipan, så skal den være så hard at han nesten ødelegger tennene for å bite over...snodig fyr, men slik er det med smaken, vi er ingen like, hahaha!

BTW; Det er INGEN hemmelighet at deigen er fra IKEA, men det blir hjemmelaget deig til helga for da skal storesøster i gang med pepperkakebakst og der er det ingen juksing må vite ;) Jeg synes det er litt pussig at alle mine barn er så himla opptatt av at man ikke skal jukse eller gå for snarvarianter når det gjelder mat osv, for mora tar i hvert fall slike snarveier rett som det er...Hm? Kan det hende at de rett og slett ikke synes det er så godt? Hihi, det kan være en mulighet da..?

Her har det gått i eksamenslesing i hele dag. Storesøster går på Høyskolen, så da er det mye som skal kunnes. Greit med mor som kan høre, lese og stille spørsmål :) Får bare håpe at resultatet blir bra, men det blir det nok :) Krysser fingre og tær jeg i hvert fall <3

Lillesøster har hatt juleavslutning på skolen i dag, så vi har vært og hørt på 7. trinn sitt julekor. Storebror, kokken, har julerestaurantuke på skolen, så da er det duket for ribbe og surkål. Trivelig, og alle foreldre og andre som vil, er velkommen til å spise i restauranten på skolen. Mye hyggelig som skjer i førjulstida. Man burde egentlig hatt den dobbelt så lang, for jeg synes ikke at jeg rekker over alt jeg. Håper at alle dere der ute, har det fint og at dere koser dere masse med alt dere gjør nå i adventsdagene!

Nå venter senga og en ny dag våkner snart til liv...

Natta!
 


 
 
 
 
 
 
Anne
 


5 kommentarer:

 1. Så koslig tid vi er i<3
  Kjekt når barna deler samme interesse som mor på kjøkkenet,og hjemmelaget er jo som oftes best. Men noen snarveier inni mellom må ein jo få lov til;)
  Lykke til med eksamens jentå:)
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Siv Mette! Jeg er bra spent nå og kjenner litt på at hun sitter på eksamen...tror nok det går bra, men alltid litt nerver med inn i bildet.
   Klem fra Anne <3

   Slett
 2. Heia Annemor;)
  Så koselig dere har det og kjenner meg igjen i mye av det du skriver:)
  Helt enig at adventstia går altfor fort. Den er jo så koselig og masse herlige aktiviteter å være med på:)
  I mårra skal jeg på luciafest i barnehagen til mine 2 små:)
  Ønsker deg en herlig dag Anne og gleder meg til å møtes i neste uke;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Noen snarveier er lov, og noe er kjekt å lage fra bunn av. pepperkaker har jeg aldri lagt skikkelig, men resten blir ;)
  Skulle etter planen min tatt en tørn idag, men ikke iform.. Får ta det til helga ;)
  Håper eksamen gikk fint:)
  Klem

  SvarSlett
 4. Koselig med pepprkakebaking :) Her i huset tar jeg en snarvei når det gjelder pepperkaker, nemlig butikk kjøpt ferdig laget på boks :) Men nå synes jeg de er gode da så da går det så fint atte :) Lefser og kakemenn har jeg laget så ingen snarveier der :) Ikke lenge til jul nå da, så i dag skal jeg begynne å pakke inn gavene, i helgen skal jeg handle inn siste rest og så skal juletreet på plass til helgen :) har bursdag neste uke så synes jeg det er så koslig med juletreet på plass til da .) Ekstra julesteming når besøket kommer :) Nyt denne fine onsdagen :) Klemmer Rita

  SvarSlett