søndag 1. desember 2013

STEMNINGSRAPPORT FRA HURTIGRUTA

Ja, det var på hengende håret! I morges da vi stod opp for å dra til Hurtigruta, så oppdaget mannen i huset, at båten som vi skulle spise vår årlige julefrokost på, ikke lå til kai på piren på Brattøra. Fint med smarttelefon, hehehe! Min kjære far som er "sjefen" for Hurtigrutefrokostene, ringte direkte til skipet og fikk bekreftet at de ikke kunne legge til kai på Brattøra i Trondheim pga den sterke vinden. MS Richard With måtte ligge rett utenfor Munkholmen, men kunne heldigvis legge til kai på piren i Ila til slutt! Gjett om vi ble glade?!! Jepp, nå blir det jul i år og, hihi! ;)

 
Meg og mine to søte døtre <3
 
 
 
MS Richard With
 
 


Linn og Elin
 

 
 
Ha en riktig god dag videre kjære lesere!
 
 <3
 
Anne


5 kommentarer:

 1. Så fint med en sånn tradisjon. Det ser veldig hyggelig ut.
  Hurtigruten er liksom litt ærverdig synes jeg.
  Ønsker meg en tur med den en gang...
  God adventstid til deg
  Vennlig hilsen Marit

  SvarSlett
 2. En kjempekoselig tradisjon! Bra båten fikk lagt til, og dere kom ombord! Ha en flott adventssøndag ! Kos dere .-)

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder, Anne. Søte bilder og sikkert så fin og koselig tradisjon.:) tenn et lys i kveld og kos deg mye. Sto klem Ann Elin

  SvarSlett
 4. Det var endelig godt, tror det har vært mange anløp de må ha stått over! En utrolig koselig tradisjon dette - å samle familien på en slik måte:)
  Vi er denne helga i gang med å skape en ny tradisjon, vi har tatt turen til Øyer og Lilleputthammer for å være med på åpningen av julegaten i familieparken. Jeg er litt spent for det er mye tanker som er i sving akkurat nå men det vil aller helst gå bra! Og da blir nok dette noe vi gjør flere ganger:)

  Varm klem til deg
  Hanne:)

  SvarSlett
 5. Så kos med tradisjoner og ser jo veldig koselig ut på hurtigruta :) Fine bilder av dere :) Jeg har nesten kommet meg etter julebordet på lørdag… :/ Phu.. Så det blir sofatjeneste her resten av denne dagen… Klem Rita

  SvarSlett