fredag 7. februar 2014

FREDAG OG GODT MED HELG!

Hei på dere! Tenk at det er fredag IGJEN!
Ja, ukene går fort, det skal jeg hilse og si altså. Selv om jeg gjør minst mulig på mest mulig tid for tida, så går det fort allikevel. I dag har jeg hatt koselig besøk av bestevenninna mi og hun ville gjerne kjøpe av meg noen ting fra Riviera Maison. Jeg har solgt unna ganske mye av de tingene som jeg har litt for mange av. Det er synd å si det, men jeg innså vel at jeg en tid kjøpte litt for mange av hver ting osv, osv. Greit at noen andre som også liker RM, kan få bruk for det, for det er jo så flotte ting. Jeg har pakket og sendt rundt om i landet også, så disse produktene er populære. Ennå har jeg selvfølgelig noen ting igjen som jeg skal beholde selv. Jeg har lovt bort noe til ei annen venninne også, så da blir det litt luftigere i heimen.

Da vil jeg bare få ønske dere alle, ei riktig god helg! I morgen, blir det fiolintime på kulturskolen for lillemor med en liten shoppingrunde etterpå. Det er så deilig temperatur i Trondheim, ingen typisk februarvinter men mer vårfølelse. På søndag blir det middagsgjester i anledning morsdag. Så trivelig det. :)

Nyt helgen!
Anne

3 kommentarer:

 1. Å ja, det er jammen meg helg igjen og det er like godt med noen fri dager hver gang :) I helgen skal jeg ordne litt hjemme, 2 pakker kom i posten i dag og så fikk jeg 2 pakker i går da :) Gøy med noe nytt og gøy å innrede rom :) Ellers blir d vel feiring av mors dag på søndag, først til svigermor en tur så til mamma en tur, tradisjon tro er det kort og gave til hver av dem :) Ønsker deg en riktig fin helg! klem Rita

  SvarSlett
 2. Flink du er til å selge unna! Har litt stæsjet her og der,men alt blir vel på mote igjen til slutt-lol ;)
  Ha en flott morsdagshelg ♥
  Klem

  SvarSlett
 3. Heia Anne:)
  Så utrolig kjekt å få solgt unna det man har for mye av altså. Jeg pleier å tenke slik om jeg kjøper en ting, skal 2 ting settes bort, hihi. Men ikke alltid jeg liker å sette bort ting da, ha ha. Da blir det litt fullt;)
  Ting fra RM er jo bare så lekkert!:)
  Ha en fin dag videre søte deg:)
  Klem fra Janne

  SvarSlett