onsdag 21. mai 2014

COROKIA

God morgen og hei på dere alle! Her i Trondheim har sommeren kommet, så lenge det varer da selvfølgelig. Vi trøndere er flinke til å nyte det vi får av godvær, så da slenger vi bort alt annet og bare tar tak i sommeren og gjør alt av sommerting og da kan dagene fort få for få timer. I dag blir det grilling her hos oss, blir godt det.

I går hadde jeg besøk av søte Janne med bloggen mittlillehjerte, du kan besøke bloggen hennes HER :) Hun hadde med seg en nydelig COROKIA, som jeg falt pladask for. Nå står den på spisebordet mitt. Tenk så heldig man er som har slike snille venner da!

I og med at jeg har en sønn som er allergisk mot det meste av blomster, går det veeeeldig greit med denne her. Stakkars Janne som hadde brukt hele morgningen i går på å dra rundt etter denne, så snill da.


Ha en strålende dag alle sammen!


Anne


2 kommentarer:

 1. Hei på deg Anne og takk for i går;) Så hyggelig å få komme hjem til deg og spise fantastisk nydelig lunsj<3 Jeg storkoste meg i det flotte hjemmet deres. Og håper det ikke blir så lenge til vi sees igjen;) Corokiaen passet perfekt inne hos deg;)
  Nå er det natta her. Vi er heldige som har hatt så herlig vær i Trondheim ja. Håper bare det varer litt nå da:) God natt til deg søte Anne og hils dine døtre og de 3 små marsvinene<3 Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Elsker denne planten♥
  Har noen dårlige vær dager her, men sånn må jo til innimellom så vi ikke blir bortskjemte!! *sukk*
  Klem Charlotte

  SvarSlett