søndag 30. desember 2012

Kunne ikke dy meg..;)

Hei folkens! :)

Jeg kunne bare ikke dy meg og bare måtte ta bort litt julepynt og gjøre om litt på stasjen her hjemme! Jeg føler vel at bambiene kan få stå og at kongler og annet naturmateriale også kan få stå framme, selv om jula ryddes bort. Hva synes dere? :)

Skal snart på kveldsmat til min mor og far, men først kommer pappa'n min for å kjøre mannen i huset tilbake til sykehuset. Synd at noen må være syke, men det er da så lite å gjøre med, annet enn å gjøre hva vi kan for å gjøre tilværelsen så trivelig som mulig. Alt ordner seg til slutt vet dere!

Legger ut et lite bilde av den nye "stasjinga" etter at noe av julepynten har blitt borte, hehe! ;) 
Kos dere masse i kveld søte dere!
 
 
 
 
Anne's Home Secret


2 kommentarer:

 1. Bambi kan helt klart stå igjen, aldri feil med søte rådyr:)
  Her blir jula værende en liten stund til før den kastes ut, hos oss er jula høytiden over alle høytider og den ene er verre enn den andre når det gjelder jule-uansett-hva-det-måtte-være:D

  Ønsker deg en fin kveld, og om jeg ikke titter innom igjen før neste år - ha en fin feiring i morgen og et riktig godt nytt år:)
  God klem
  Hanne:)

  SvarSlett
 2. Hei Hanne og tusen takk for det! Riktig godt nyttår til deg også. Ja, jula er noe helt spesielt, så kos deg masse med den en stund til du. Blir nok mye som står igjen av den her en stund framover også.
  Klem Anne

  SvarSlett