mandag 28. januar 2013

RM -Trondheim

Det er ikke til å tro, men min favorittbutikk i min flotte by, skal legges ned! Dette er helt forferdelig synes jeg, så en sorgens tid kommer meg i møte! Jeg håper at de som jobber der, får seg nye og gode jobber, for det fortjener de VIRKELIG!!! De er serviceinnstilte og sørger alltid for god stemning i butikken. Det føles nærmest både uvirkelig og urettferdig at så flotte damer skal være nødt for å miste jobbene sine, særlig etter at de har gjort så mye for at butikken skal være den den er og den hyggen som de skaper der inne. Alltid en kaffekopp på lur og en god samtale også.

Jeg tror, at dersom RM-Norge hadde gitt det litt mer tid, så hadde RM-Trondheim tatt seg opp betraktelig! Det er jo bare knappe to år siden butikken ble åpnet og vi trøndere er ikke så kjappe av oss. Personlig, så har jeg vært en trofast kunde gjennom disse to årene og det er med sorg jeg er vitne til at RM-Trondheim snart er historie! SNUFS! :(


RM-jenter, dere er fantastiske!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret
 


4 kommentarer:

 1. Søte Anne,

  Tusen takk for fine ord:)

  Klemmer fra Henriette

  SvarSlett
 2. Kjære, snille, søte Henriette...dere fortjener alle gode ord og de står skrevet i gullskrift! :) RM-Trondheim og dere jentene som jobber der, er helt fantastisk og fortjener bare ros og positive ord! Jeg kommer innom dere om ikke så lenge!

  Stor klem fra Anne :)

  SvarSlett
 3. Hei Anne!

  Tusen tusen takk for din omtanke og fine ord! Du er skjønn!!!

  Klem fra Kistin

  SvarSlett
 4. Kjære, snille, flotte Kristin! Du fortjener bedre enn dette da synes jeg, men utakk er av og til, verdens lønn, men fra meg skal du kun få ros og gode ord! Jeg som kunde, er i alle fall superfornøyd med butikken og dere som betjener den. Supert har det vært å være kunde hos dere i disse to åra! :) Stor klem fra meg til deg! :)

  Anne

  SvarSlett