mandag 28. januar 2013

Linn's nye hjem!

God natt får jeg vel nesten si igjen, for her jobbes det på dagtid med den nyrenoverte sokkelleiligheten i huset vårt. Der er det full sving med innflytning. Storesøster er heldig som får det så fint, men hun fortjener virkelig dette. Lillesøster er flink og hjelper til, for hun vil fortest mulig at Linn flytter ned...da får hun det gamle rommet hennes, hehehehe! ;) Vel, her kommer ihvertfall mange bilder som vi har tatt av den nye leiligheten i kveld. Det er ikke ferdig der nede ennå, men et lite inntrykk vil dere få her. SKal ta flere helhetlige bilder når alt står ferdig. Mye rot ennå, men det blir, det blir! :)


Vi blogges i morgen!
Linn Helen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret


6 kommentarer:

 1. Fine bilder!:)
  Gleder meg til å se flere:)
  Det var sannelig vinter og hvitt her i byen i dag ja..vil ha vår!!! he he
  Fin dag og ny uke til deg!
  Klem Janne

  SvarSlett
 2. Takk, takk Janne! Tenker meg en tur til byen for å handle en siste gang på RM. Synd at de legger ned butikken der altså, SORG! Uff, at slike flott butikker ikke kan få "leve" :) Jaja, når det lukkes en dør, åpnes som regel en ny...er det ikke det det heter? Uansett, det er synd det der med RM altså, sukk! :( Ha en god dag og ny uke du også! :))) Klem Anne :)))

  SvarSlett
 3. Såå fint det blir alle unge damers drøm det her! Så heldig hun er - tenker hun gleder seg!

  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 4. Hei fam gab! Ja, hun synes selv at det blir veeeldig fit også. Skal fortsette litt i kveld, men vi regner med å bli helt ferdig til helga. Ting tar lengre tid enn planlagt da, men...det kommer flere bilder snart! Ha en hyggelig kveld! Klem Anne :)

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg..
  Ser at leiligheten har fått mange fine detaljer :) Skal se om jeg kan finne noen flere bilder også :)
  Hilsen ELin

  SvarSlett
 6. Hei og takk for det Elin! Fint med flere bilder og skal følge med hos deg. La meg til som følger jeg :) Ha en hyggelig kveld :)
  Klem Anne :)

  SvarSlett