fredag 1. februar 2013

Du søte nattetid :)

Ja, nok en gang ble det nattarbeid i min datter's leilighet. Hva gjør man ikke for barna sine? For å være helt ærlig, så fungerer jeg best etter klokken 16, så det å jobbe på natta, er best for min del. Det er så godt å sitte litt alene sammen med mannen sin etter at ungene har lagt seg. De er jo såpass gamle da, hahaha, så de legger seg ikke klokken 20 lenger.

Vel, vi har fått gjort ganske mye i kveld også, bl.a snudd de berømte hengslene på garderoben, satt opp oppheng til håndklær på badet og litt annet småtteri. I helgen blir det bortkjøring av rot og rask etter oppussinga og kjøp av vaskemaskin etc. Vi har hatt et par turer på fyllinga før også, men nå blir det siste runde. Da kommer et par nye bilde fra leiligheten.See you later!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret
 


2 kommentarer:

 1. Herlighet så bra det blir. Hun er SÅ heldig!!
  Og når det gjelder natta, så fungerer jeg også veldig bra da egentlig. Jeg kan starte store prosjekter etter 23 ;D Og ingenting er bedre enn ha litt tid for seg selv litt sånn sent på kvelden ;))
  Ha en strålende helg!!

  SvarSlett
 2. Hei fam gab! Tusen hjertelig takk for koselig tilbakemelding! Ha ei riktig god helg du også. Det kommer helt sikkert flere bilder her på bloggen av leiligheten i løpet av helga. Tror det blir innflytning sånn på ordentlig! :) Har du noen blogg som jeg kan følge?

  Stor klem fra meg til deg :)

  SvarSlett