torsdag 31. januar 2013

Rydde, rydde og vaske, vaske...

God ettermiddag alle dere!

Først og fremst, tusen takk til alle som titter innom bloggen min, det setter jeg stor pris på! Jeg blir ordentlig glad for hver ny følger og er veldig takknemlig for de følgerne jeg har fått og som legger igjen så koselige kommentarer! TUSEN TAKK SKAL DERE HA! <3 Når det er sagt, så er jeg nedlesset av arbeid både her i huset og nede i sokkelen. Jepp, det er helt sant men det er jo egentlig bare hyggelig da! Jeg har ikke så mye nytt å komme med i dag, men her kommer ihvertfall et bilde fra leiligheten til Linn. Den blir mer og mer i orden...men far har meddelt oss, at alle dørene på garderoben må hengsles om!!! Snakkes i baren sier jeg bare. Det er ikke så greit med disse flatpakkene fra Ikea bestandig, men det skal bli rettet opp ja, "here we come" sier jeg bare! Dessuten, så er det av feil man lærer, så da så. Hahahaha, man kan alltids finne noe positivt i det ikke fullt så positive. Vet dere forresten hva en pesimist egentlig er? Jo, en optimist med erfaring ;) Ja, da er det bare å brette opp de berømte ermene og sette i gang! ;) Det skal mere en ei kule til en trønder! ;)


Til vi ses igjen, ha det så bra!
 

 
 
Orden på kjøkkenet :)
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret
 


4 kommentarer:

 1. Kjempefine bilder nok en gang :)
  Ønsker deg en kjempefin kveld.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 2. Så kjedelig at RM i Trondheim legges ned! :( Heldigvis har de norsk nettbutikk! Og så er jo det en god unnskyldning for å besøke vestlandets hovedstad iblant ;)

  Ha en strålende kveld! :)
  Klem Anne

  SvarSlett
 3. Ja, nettopp! Jeg skal til Bergen på politifestivalen i sommer og da skal jeg avlegge et besøk på RM! Ha en fortryllende aften! :)

  Klem Anne :)

  SvarSlett
 4. Takk for det Jeanette! :) Ha en hyggelig kveld :)

  Klem Anne :)

  SvarSlett