tirsdag 29. januar 2013

Hjææælp, æ har kjøpt oss recliner!!!

Da folkens, kommer det noen ny bilder fra min datters leilighet i husets sokkel! Jepp, det blir råfint og alle pikers drøm!!! Bare se på bildene nedenfor. Det er litt rart å si dette, men hun er jammen meg enda værre enn meg når det gjelder å være nøye og prippen med pynt og stasj. Håper ikke at hun henger meg når hun leser dette da, hehehe, men jeg tror hun tåler det. Egentlig, så er det ment som et kompliment da...jeg er degradert som...ja, hva skal jeg si, ikke assistent en gang, men vi kan kalle det "medhjelper ved behov". Mannen min ropte ut her i sted, at jeg sikkert var sjefen der nede med innredning osv, men der tar han skammelig feil. Ja, jeg er sjefen i min egen stue, men ikke i min datters nye hjem. Nei, der er hun ganske bestemt og det er kjempebra! I dag har broren kjøpt et flott lysfat/serveringsbrett på Ikea og lillesøster har kjøpt boks for vaskepulver og pyntepute på Kremmerhuset, i bursdagsgave. Uff, det ble en lang og tung setning, men jeg orker ikke å rette på den.
 
 
 
 

Så over til det som står i overskrifta! Ja, det er helt sant og jeg har vanskelig for å innse og innrømme det, men jeg har gått med på å la mannen min kjøpe en recliner. Det er noe av det styggeste (sorry alle som liker det) som finnes etter min mening og jeg har nektet ham det i over 10 år. Da han ble syk like før jul, forandret jeg imidlertid mening og psyket meg opp og fortalte han at han bare kunne kjøpe seg en slik recliner likevel. Da han var på Skeidar i dag, ville han ha stressless med krakk, men da nektet jeg altså. Jeg siterer meg selv: "næææi, over mitt lik. Da må du isåfaill bli dødssyk"...uff, life is hard. OK, det ble en recliner i hvit hud, så det kan jeg leve med! ;) Jeg spilte snill frue overfor selgeren da, og sa at mannen min kunne bestemme selv...dvs, jeg hadde gitt han tre valg når det gjaldt de ulike stoffene/hudtypene før selgeren ankom. Hahahahaha, jeg må nesten le, for jeg er litt nazi når det gjelder interiøret her hjemme. Vi får den ikke før i april, så da har jeg omtrent tre måneder å forberede meg på, hahahaha! ;) Stasjer den bare opp med en veeeldig flott pute og et "snygt" pledd, så kan jeg sagtens leve med stolen! :)


Ha en vidunderlig kveld, med eller uten recliner og da vedder jeg på, at de fleste av dere IKKE har!
 
 
 
Anne's Home Secret

6 kommentarer:

 1. Så fint datteren din har det :)
  Nydelige bilder.
  Ha en fin, fin kveld.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 2. Hei Jeanette og tusen takk for det! Ja, det begynner å ta form der nede i sokkelen nå. Gleder oss til det blir helt ferdig. Regner med at hun skal ligge der fra helga av, så da er det flytting på ordentlig. Ha en fin kveld du også! :)
  Klem Fra Anne :)

  SvarSlett
 3. Fine Bilder av leiligheten :) Ser at ho liker RM som meg...god smak med andre ord ;)

  Jeg, som deg, er ikke fan av stressles! Heldigvis liker ikke mannen i huset det heller! ;) Men av og til må man bare la mannen få viljen sin....da finner han kanskje seg i mye fremover når det gjelder interiør og forandringer i hjemmet... ;)

  Ha en strålende dag!
  Klem Anne

  SvarSlett
 4. Jepp, du har så rett Anne. Heldigvis fant vi en recliner som ikke var så ille da, så det blir vel greit. Ja, vi ELSKER RM, men så synd at butikken i Trondheim skal legges ned nå. Jeg har et innlegg om det her på bloggen min. Din nye garderobe ble superfin Anne, så alle som leser dette...ta en titt innom Anne sin blogg å se! Dere vil ikke angre :) Klem Anne :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg :)
  Her kommer det faktisk en recliner inn i morgen - men ikke i stua. Vi har laget et tv-rom hvor den skal stå. Veldig fornøyd med den løsningen :)
  Men mye kan pyntes opp med noen fine pledd!
  Ha en fin kveld :)
  Ingrid

  SvarSlett
 6. Hehe, ja det er nettopp det. Jeg klarer som oftest og omvende meg selv da, så vi får se om jeg ikke klarer det denne gangen også! Klem Anne :)

  SvarSlett