torsdag 17. januar 2013

Fryktelig tidlig, hahaha!

Hei alle fine lesere!

For ikke så veldig lenge siden, så styrtet jeg opp og vekket minstejenta og sa at vi hadde sovna av. Det ble et styr uten like, stress og jag for å komme i klærne, smøre matpakke osv, helt til jeg oppdaget at vi hadde stått opp en time for tidlig. Hva tror dere skjedde i dag??? Jepp, historien gjentok seg, puh...mor stod opp en time for tidlig IGJEN! Sikkert litt stressa når det gjelder å komme tidsnok, men det er vel bedre enn å kommer for sent? Ja, ja, sånn går no dagan! Hehehe, bra jeg ikke er perfekt! ;)

Forresten, så gikk det veldig bra med cupcakebaksten i går. Det ble ordentlig fine RED VELVETS som skal pyntes på søndag eller mandag, alt etter som når jeg får tid. Jeg brukte bare den vanlige muffinsoppskrifta mi og kjørte oppi to burker rød gele som jeg kjøpte hos Traktøren, spesielt for red velvets. Dere finner oppskrifta på mine gode muffins under oppskrifter her på bloggen. Jeg anbefaler en runde i fryseren før servering, da blir de hakket saftigere synes jeg!

Da spørs det om jeg skal finne noe husarbeid, ikke lite av den sorten nei. Da får dere ha en aldeles nydelig dag. Her er det kaldt ute men varmt og godt inne! :)

 
Klem <3
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret


6 kommentarer:

 1. Red velvet har jeg aldri prøvd. Bare sett det på tv :D Må jo prøve det, så gøy!!
  Her er det også litt husarbeid på timeplanen før jeg suser på jobb i ettermiddag :))
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 2. Hei fam gab! Ja, det må du prøve, men det er jo egentlig den smørkremen oppå som er god og som gjør red velvet så spesiell. Jeg skal legge ut oppskrift på den når jeg har tatt bilder av det ferdige resultatet! Ha en ordentlig fin kveld på jobb! Klem Anne :)

  SvarSlett
 3. He he, det hørtes veldig kjent ut!;)
  Nå er det heldigvis pappaen som leverer i bhg, og det går knirkefritt:))
  God helg til deg!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Hei og god helg til både Janne og fam gab!

  Anne

  SvarSlett
 5. AC! Ønsker deg en trivelig helg også! Klem Anne :)

  SvarSlett