torsdag 14. februar 2013

I'm alive :)

Hei folkens, jeg lever altså, bare det at jeg ikke har hatt tid til så mange innlegg og jeg har dessverre ikke fått tatt noen nye bilder i det siste heller. Jeg er opptatt med så mye annet vet dere, for hverdagen er da overfylt av så mangt! Ja da, slik er det bare, men jeg skal prøve å skjerpe meg. Akkurat nå, så er det lille Elin sitt rom som står i fokus hva gjelder prosjekter her hjemme. Hun gleder seg veldig til det "NYE", Dvs, storesøsters gamle rom, blir ferdig innredet. Vi skulle egentlig ha gjort så mye mere der inne, bl.a satt opp noe annet på veggene, malt vinduskarmer og gjort ferdig listverk, men det får bare vente litt til. Mannen er jo ikke helt restituert ennå. Elin har imidlertid ikke tålmodighet til å vente, men det gjør da ingen ting om hun flytter inn selv om det ikke er nyoppusset. Det viktigste er at hun får litt mer pass til alle tingene sine og hun har kjøpt seg en del nye lamper, møbler og masse rosa pynt. Dette blir sikker knallbra for henne, med egen TV og alt! 
 
 
 
Dere få ha en super dag folkens og tusen takk for at dere leser bloggen min!
 
 
<3
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret
 2 kommentarer:

 1. Sånn er det av og til...har selv litt bloggtørke imellom og med to små, er det ikke så ofte det er ryddig her til å ta bilder. Gleder meg til å se mer av prosjektene dine :)

  Ha en herlig kveld videre!
  Klem Anne

  SvarSlett
 2. Takk Anne! Jeg har kommet sånn halvveis i mål med roet til den minste nå. Det blir bra. Hun er så glad i alle sags farger, så det blir ganske spesielt men trivelig. Du skal få bilder ja, det er heeelt sikkert! Elin er jo så stolt av det nye rommet og vil gjerne at mamma skal vise det på bloggen. Du får ha en flott fredag, så helg!

  Klem Anne

  SvarSlett