fredag 22. februar 2013

Home from Sweden

Hei :)

Da er jeg hjemme igjen fra en flott vinterferie i Sverige sammen med mannen og minstejenta. Det var noen fantastiske dager med mye kos og ikke minst, shopping! Jeg har bursdag i morgen, så jeg står litt på hodet i heimen i dag, myyye å gjøre for å si det mildt. Jeg baker og rydder om en annen, så man kan si at det er en blanding av lykke og kaos! Jeg elsker bursdager, også min egen! Akkurat nå, står det rundstykker i ovnen. Mannen i huset har rensa stekeovn med pyralyse og skura riller i dag, i tilfelle noen åpner ovnsdøra og ser inni der, hahaha! Det er hans bidrag da...noen som kjenner seg igjen? Ja, for ikke å glemme alt han rydder i skuffer og papirer når han skal hjelpe til, hahahaha! Bare til å smile av, menn altså! ;)

Min kjære farmor, som dessverre er død, hadde bursdag i dag! Det var alltid så stas at vi hadde bursdagsfeiringer to dager på rad. Husker godt den tiden :) <3

Tilbake til shopping i Sverige! Jeg har blitt inspirert av minstejentas sans for - og bruk av farger. Det er jo "in" også og butikkene bugner over av gjenstander med flotte farger. I anledning min bursdag i morgen, så blir det noen fargeglade innslag på bordene. Legger ut et par bilder under her, pluss bilde av pizzaen som min eldste datter serverte da vi kom hjem i går. Da skal jeg snart tilbake til kjøkkenet, der jeg har tilbragt det meste av denne dagen og kommer til å gjøre det samme i morgen. Ingen latmannsjobb dette, men det er jo hyggelig å få gjester som koser seg med mat og kaker. Ostekaken er allerede i boks, så får vi se om det blir banansjokoladekake i morgen.


Ha en god lørdag i morgen folkens!
 
 
 
 
 
 
 
Mmm, denne smakte nydelig :)
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret
 
 


2 kommentarer:

 1. Kjempefine bilder :)
  Pizzaen så kjempegod ut.
  Gratulerer så mye med dagen i dag :)
  Ønsker deg en riktig så fin lørdag.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det Jeanette! Blir så glad for koselige kommentarer! :) Ha en god søndag og deretter start på den nye uken!

  Klem Anne :)

  SvarSlett