lørdag 2. februar 2013

Shopping x 2


God lørdag alle flotte lesere! :)

I dag har jeg og mine to døtre vært på handling. Det ble en del, for Linn Helen driver som sagt og flytter inn i den nyoppussede sokkelleiligheten her i huset. Det ble bl.a kjøpt støvsuger for, det er veeeldig nødvendig i et hus/leilighet. Ja, så det ble med andre ord, noen timer på kjøpesenteret. Shopping for to husstander ble det i dag, men vi kosa oss vi da. Jeg har en drøm om å bare kunne slappe av og nyte en lørdag og det skal jeg sannelig gjøre snart. Tenker at det blir veldig flott nå som våren snart er her. Da skal hver lørdag bare nytes til fulle...gleder meg! Jeg elsker vårsola, byturer og kafebesøk. Det koser vi oss mye med i vår familie, så trivelig! <3

I går laget jeg hylle til datteren, ganske stolt av den ja. Jeg skal lage en maken, men vi fikk ikke tid til å kjøpe materialer for den i dag. Det blir en annen dag det. Vi skulle egentlig på fyllinga også, men måtte utsette det. Mannen i huset er ikke i form ennå, så da har vi ingen sjåfør. Ikke noe problem, for det er ingen andre som kommer og tar rotet lell, hahaha! Rart det, ingen som vil ha det enda de skal få det gratis, hehehe!

Nei da, vi får vel orden på det snart tenker jeg ;) Det er rart med det, men man er veldig avhengig av at noen kan kjøre når man ikke har førerkort selv. Jeg kan jo gjøre alt det andre, som å lempe, kaste, bære osv, men det er bare det at noen må kjøre! Jeg bruker bussen omtrent daglig og ofte flere ganger daglig, men det blir litt verre på buss med ett tonn søppel, hihihi ;) Vi stresser ikke med det. Kommer dager etter disse også. Det viktigste nå, er at min kjære mann blir frisk.

 
Ha en god lørdag alle sammen!
 
 

 
 
 
 
Anne's Home Secret


2 kommentarer:

  1. En riktig god lørdag til deg også :)
    Klem fra Jeanette

    SvarSlett
  2. Jeanette, det er så trivelig at du legger igjen slike hyggelige hilsninger på bloggen min! Jeg blir så glad av det! Kos deg du og!
    Klem fra meg til deg :)

    SvarSlett