søndag 3. februar 2013

Vakre Trondheim bader i sol :)


Heeey! :) :) :)

I dag bader byen min i sol, noe så herlig! Det gir en skikkelig dyp gledesfølelse når sola skinner, spesielt på vinteren. Ikke så rart kanskje, med tanke på at den er helt fraværende store deler av denne årstiden. Da jeg var på Kreta i sommer, snakket jeg med en ansatt ved hotellet der vi bodde. Da jeg fortalte om at det var så godt med litt ekstra påfyll av D-vitaminer, skjønte han ingen verdens ting av hva jeg bablet om. Han stod der rett og slett som et stort spørsmålstegn og lurte på om jeg var riktig vell bevart. Ja, ikke så rart...de har jo denne kilden omtrent hele tiden. Det som hele tiden er der, har de jo, så da er det bare vi som har underskudd på sol, som har denne kunnskapen.

Vel, da skal jeg se om jeg ikke finner noe å holde på med, hahaha! Ikke lite, for her skal ryddes inne hos oss selv og videre så skal det gjøres helt klart for ordentlig innflytning i sokkelen også. Tenker Linn Helen gleder seg! :) Mor har fått litt ekstra energi av solen og jeg gleder meg til at jeg og lille Elin Anette skal ut en tur snart! :) <3


Ha en strålende dag, der du måtte befinne deg!
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret


5 kommentarer:

 1. åååh, så deilig.... her snør det... weee... vi har knapt hatt snø i vinter... :)
  Nyt sola... :)

  Klems Diana.

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde!
  Gleder meg virkelig til å dra hjem til Trondheim i slutten av februar.

  klem fra Bea

  SvarSlett
 3. Diana, det er så godt med sol! Bea, er du også fra Trondheim? Men du bor ikke her nå? Trondheim er knallbra!
  Klem til dere begge fra meg! <3

  SvarSlett
 4. Vakkert bilde :)
  Er så godt når solen titter frem.
  Ha en kjempefin kveld.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 5. Hei Jeanette! Ja, det er så nydelig vakkert med sol. Jeg storgleder meg til vår nå. Det er oftest den beste årstiden i Trøndelag. På sommeren er det som regel bare regn og kaldt, men våren pleier å være den tiden med flest soldager. Jeg liker godt februar, da skinner sola ganske ofte også, og det er lenge siden vi så den sist...og så har jeg bursdag da, hehehe! Alltid stas med bursdag. Blir aldri for gammel til å være litt stolt og spent på den dagen jeg ;) Kos deg videre og ha en flott uke!

  Klem Anne :) <3

  SvarSlett