fredag 8. mars 2013

Anne's påske 2013 :)

Hei alle dere flotte lesere!

Jeg tenker at det er flere enn bare meg som har starta med påskepynten, eller hva? Hehe, jeg kunne ikke dy meg og jeg er inne i en god rydde - og ideperiode akkurat nå, så også mannen i huset. Jepp, det ble innkjøp av maling til soverom og det andre rommet som jeg nevnte i går...det blir sikkert flott! Vi er litt trege av oss, mye rydding og mange turer på fyllinga i forkant, men det blir supert når det blir ferdig! Det gjelder å ikke forhaste seg på noen som helst måte, da blir det godt til slutt! Jeg gleder meg virkelig over at vi snart skal få litt nytt inne på de to rommene og tro meg, det trengs...i aller høyeste grad!

Vel, da legger jeg ut noen bilder fra mine påskekreasjoner under her og presiserer at det ikke er så mye påskepynt, men det er hyggelig med litt vårlig i stua. I skrivende stund, driver mor og lager "kjøtt i mørket" til middag. Hehe, tidlig på'n??? Jaaa, i aller høyeste grad, men overskuddet er på snikende vei inn i kroppen og da gjelder det å bruke det for det er verdt! Ha en aldeles nydelig fredag og helg, så blogges vi senere! Store helgeklemmer til der alle fra meg!


<3


Her er det sol og den skal nytes...på fyllinga!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret
 
 
 
 


2 kommentarer:

 1. Søt påskepynt :)
  Har ikke funnet frem min enda, men tenkte vi kanskje skulle male litt egg i helgen.
  Kos deg masse i sola...på fyllingen :)
  Ha en super helg.
  Og...gratulerer så mye med kvinnedagen :)
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 2. Hei Jeanette! :)
  Her kommer en hilsen fra et solfylt Trondheim, med et dypt og inderlig ønske, til deg fra meg, om en god helg! Kos deg med eggmaling og mere til. Jeg laga mine egg i fjor og syntes det var så fint med klistrehjerter og diamanter. Litt sleipt av mor som ikke orket så mye søl av maling. Elin hadde venninner her på påskeverksted og da gjaldt det å være litt sparsom med malinga, hehehe! ;)

  Stor klem fra meg til deg! :)))

  SvarSlett