torsdag 7. mars 2013

Ut med gammelt rask og rot og inn med alt som er nytt og inspirerende

Youhuuu! Når jeg ser på åpningsordet mitt i dag, så innser jeg at det ser rimelig selvkomponert ut og det står en stor rød strek under også, hahaha! Men hva gjør vel det??? Nytt og spennende og det er der jeg er litt nå om dagen. I dag er det sol og finvær her i Trønderhovedstaden og hva er vel bedre enn å slenge alt gammelt rask og rot på fyllinga da? Mannen i huset har så lyst til å pusse opp, så vi skal male og ominnrede på soverommet og det rommet som står ledig etter at lillesøster flyttet inn på gammelrommet etter storesøster som flyttet ned i sokkelen. Youhuuu, det ble en lang og til dels innviklet setning, phuuu! Uansett, nytt og spennende skal inn i huset og gammelt og slitt, skal ut!

Både jeg og døtrene driver med litt påskepynting. Jeg legger ut bilder fra leiligheten til Linn Helen under her. Hun er ikke så glad i gult i interiøret, så valget falt på rosa. Merkelig egentlig, for hun har aldri likt rosa før, men nå er det blitt en farge som hun har tatt inn i interiøret. Aldri for sent å oppdage ROSA! Så da kommer jeg med noen bilder fra mine egne påskekreasjoner senere i dag.


Pynt med måte til påske sier jeg bare, så blir det så mye enklere når man skal rydde den bort igjen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret


3 kommentarer:

 1. ååååh, sjekk den fiiiine puta da!!!!!
  koselige bilder!!!

  Klems Diana.

  SvarSlett
 2. Så spennende :)
  Nydelige bilder.
  Den ugle puta var kjempesøt.
  Ha en kjempefin kveld.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 3. Hei Diana og Jeanette! Tusen takk for hyggelige kommentarer! Blir så glad for det! Både puta og ugla er kjøpt på Kremmerhuset. Ja, de er så fine! :)

  Ha en strålende fredag begge to! Stor helgeklem fra Anne :) <3 <3 <3

  SvarSlett