torsdag 14. mars 2013

Cupcakes

Hei i sola, i hvert fall er det sol i Trondheim! :) Jeg lurer virkelig på hvordan været blir i påsken, nå som vi har hatt sol i sååå mange dager her! Ja, da tenker jeg at påska blir trist og grå, men da får man fylle sinnet med lys på andre måter. Jeg elsker å bake, så det blir vel noen sånne sysler tenker jeg.

I dag fyller min svigerfar 76 år, så jeg har planer om å bake cupcakes da. Noen bilder til inspirasjon kommer her! :) De to øverste bildene er tatt fra nettet men de to siste, er bilder tatt av meg og cupcakes bakt av meg...bare så det er sagt!

 
 
Ha det godt kjære dere og kos dere i dag! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Anne's Home Secret

 

6 kommentarer:

 1. mmmmmmmmmmmm........ dette var ikke dumt....
  for meg som har begynt på grete rhoede kurs... USJ!! hheee... jaja... kanskje en muffin er helgens kos...?? ser deilige ut...

  Klems Diana.

  SvarSlett
 2. Hei Diana! Ja, så absolutt!!! Man må ha en liten andel søtsaker selv om man er på slanker'n! Kos deg med en muffins i helga du! :)

  Stor klem, Anne :) <3

  SvarSlett
 3. Hei hei Anne.

  Tenkte bare jeg skulle si takk for så fine ord inne hos meg. Det varmer masse skal du vete. Så nydelige cupcakes, dine ser godest ut spør du meg:). Lykke til med baking og ha en flott dag videre. Klem fra Camilla <3

  SvarSlett
 4. Hei Camilla og hjertelig takk for flotte ord! Ja, bloggen din Camilla, er noe helt spesielt og den inspirerer :) Har vært og kjøpt meg skåler fra Miss Etoile jeg nå. Ser at du har slike også, de e så fine. Kjøpte i rosa. Du får ha en flott ettermiddag og kveld! :)

  Klem Anne <3

  SvarSlett
 5. Hei Anne!

  Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.


  Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

  Forhåpentligvis vil din egen blogg også være opp i toppen!


  Varme hilsen,
  Christina
  http://www.alleoppskrifter.no/

  SvarSlett
 6. Hei Christina! Da har jeg registrert meg hos dere! Spennende da :)

  Mvh
  Anne Valstad

  SvarSlett