fredag 15. mars 2013

I det grå hjørnet :)

Heia!

I dag er jeg i det "grå hjørnet" men jeg har mye kremhvitt, beige og rosa også... ROSA FAKTISK! Ja, det er litt rart dette med det rosa i interiøret altså! Det er nok slik fatt, at man blir fort påvirket av andres bilder og ideer og jeg har i det siste blitt det, og det til gangs!!! Kanskje det rett og slett er våren som gjør meg så kreativ, hehe! ja da, noe er det, men her kommer i hvert fall noen bilder av både interiør og husdyr. Skal få tatt noen flere bilder etter hvert, så får dere se noen rosa detaljer senere!

 
Ha en fortryllende aften! <3
 
 
Selma
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret
 
 
 


7 kommentarer:

 1. Liker veldig godt rosa, men har det ikke i interiøret selv.
  Er noe med at man blir litt påvirket av å titte rundt i blogglandia.
  Selma er kjempesøt :)
  Ha en fin, fin kveld.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 2. Elsker rosa blomster men har ellers ikke så mye rosa i interiøret. Det var en søt liten Selma =)

  SvarSlett
 3. Hei, hei begge to! Ja, rosa er da fint, selv om jeg hatet den fargen da jeg var barn og ikke har likt den ordentlig før nå, hahaha! Det er visst aldri for sent å oppdage rosa. Jeg har noen skåler og blomster og kjøpt noen putetrekk i fargen. Har ikke tatt i bruk putetrekkene ennå så er litt spent på hvordan det blir da. Ha en strålende fredag. Hilsen fra Trondheim, som også i dag bader i sol :)

  Klem, Anne :) <3

  SvarSlett
 4. Så hyggelig at du vil følge bloggen min, og så fant jeg veien inn hit! :) Legger meg til som følger :) Her er jeg visst i det rosa hjørnet jeg også, det blir snart innlegg fra vaskerommet vårt som skal få litt feminint preg.. ;)

  SvarSlett
 5. Hei Ambivalentica! Vet du hva, ironisk nok, så har vi rosa vegger både på vaskerommet og på de to badene her i huset. Ja, de er riktig nok ikke pusset opp siden vi tok over huset for over 20 år siden. Det pussige er, at jeg får sååå mange positive kommentarer for badet, at jeg ikke ser noen grunn til å forandre på det. Jeg stasjer bare litt ekstra for å trekke oppmerksomheten bort fra det som er gammelt og over til noe pynt som er moderne, hahaha! Alle går på vet du, så da er jo saken grei...badet blir IKKE pusset opp med det første! Ha ei riktig god helg, lykke til med rosa stasj på vaskerommet ditt og takk for at du vil følge bloggen min.

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 6. Rosa er jo så fint da, min yndlingsfarge..

  Så koselig du fant bloggen min, selvsagt lov å legge seg til ;)
  Ønsker deg en fin fredagskveld

  SvarSlett
 7. Hei Tonje Merethe! Tusen takk for at du også vil følge meg her, hyggelig! Ha en superfin fredag!

  Klem, Anne :)

  SvarSlett