onsdag 20. mars 2013

Shopping på Kremmerhuset :)

Ja, hva er vel bedre enn å starte dagen med en kopp varm, nydelig kaffe??? Hm, la meg tenke litt etter...Jooo, SHOPPING!!! Ikke det at jeg stod over kaffen, den inntok jeg selvfølgelig før jeg dro. Hehehe, jeg skulle egentlig bare være med datteren på putekjøp, men falt for fristelsen og kjøpte puter selv også. Ja, jeg har vel ikke gjort stort annet de tre siste dagene enn å kjøpe nye puter og putetrekk til sofaene i stua. Det er så godt med litt forandring nå til våren og rosa har jo blitt min greie nå i år. Kremmerhuset har fylt opp med "godsaker" hva gjelder interiør, helt etter min smak <3 Jeg skal få lagt ut noen bilder i løpet av kvelden, er bare så treg for tida, hahaha!

Uansett, ha en riktig god onsdag alle sammen! Jeg og mannen skal på forestilling på skolen til minstejenta i kveld. De har kulturuke, noe som engasjerer og gleder elevene <3

Under kommer et bilde av putene inne på soverommet! :) :) :)

Klem <3
 
 
 
 
 
 
 
Annes Home Secret
 
 
 
 


2 kommentarer:

  1. Kjempefine puter! Her ligger putene i sofaen i ca to minutter over oppståer-tid...så vi holder oss til de vanlige, kjedelige i enda noen år tenker jeg.. ;)

    SvarSlett
  2. Typisk det ja! Jeg er litt oppgitt av og til jeg også, men putene er liksom litt i veien for barn og ektemann, hahaha! De er ikke like opptatt av at det skal se pent ut de nei, hehehe! Klandrer dem ikke da og de er jo ganske tålmodig med mine pynteputer ;) Ha en nydelig kveld!

    Klem Anne <3

    SvarSlett