søndag 3. mars 2013

Orden i pasta - og frokostblandinger på kjøkkenet :)

Aloha!

Da har mor fått orden og mye mere plass til pasta - og frokostblandingskrukker! Når jeg velger å ha det framme slik som jeg har her på vårt kjøkken, så synes jeg at det ser mye penere ut at de er samlet på et brett. Det er så hjemmekoselig og pent synes jeg. Jeg har div krukker til pasta fra Riviera Maison og til frokostblandinger, har jeg noen andre som er litt mer gammeldagse i stilen.

Jeg liker å blande stiler. Brettet er kjøpt på Kremmerhuset og jeg ble veldig fornøyd med resultatet da :) Jeg har ord på meg for å være litt for nøye, og det er nok noe i det. I dag morges da jeg fant krukkene i litt uorden på brettet, så ble det litt baluba. Mannen min syntes jeg var litt vel overdrevet nøye, men det var ikke mor helt enig i. Nei, skal det være, så skal det være og jeg er litt opptatt av stil og orden, i hvert fall på enkelte ting, hahaha!


Noen som kjenner seg igjen? ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret
 

2 kommentarer:

 1. Hahahaa.... javisst må det vere orden og stil... her har vi alt oppå en vegghylle... nøye på rad og rekke...
  fint du har d... ryddig og pent.

  Klems Diana.

  SvarSlett
 2. Hei Diana! Tusen takk for den koselige kommentaren! Blir så glad for all positiv oppmerksomhet. Fint du har det du også og vegghylle er en superbra løsning!

  Klem Anne :)

  SvarSlett