tirsdag 28. mai 2013

Stasjing av heimen...

...og jeg er veldig fornøyd med resultatet! Ja, det ble gjort innkjøp av nye putetrekk til pynteputene i sofaen + en del annet stasj, f.eks en sort og hvitstripet vase, OMAGGIO fra KAHLER og en stilig stjerneformet skål i hvitt av samme merket. Det er ikke så mye som skal til for å skape en "New look" og det er så godt med den lille forandringen. Jeg har hatt ulike farger på pynteputene i det siste. Jeg startet våren med rosa, gikk over til blått i anledning 17. mai men er nå tilbake til mine jord - og sandfarger + hvitt igjen. Det er deilig det, og det er disse fargene jeg føler meg mest "konvertable" med også. Jeg som hevdet for en stund tilbake, at jeg ALDRI kom til å ha en hekleduk på bordet igjen, kjøpte meg nettopp det for et par dager siden. Den ble så fin under brettet med alt det fine på.
 
PS! Det ser ut som det ligger en død flue nedi den nye stjerneskåla mi, hahaha! Det er ikke det altså, bare et merke...;) Skal fylle den med noe delikat etter hvert. Skulle kjøpe på Kremmerhuset i dag, men glemte det selvfølgelig :(
 
 

 
 

Soverommet er nesten ferdig nå, men det gjenstår litt maling rundt vinduer fremdeles. Jeg tenker at vi tar det i kveld. Vi maler med luktfri maling, så det går fint an å ligge der inne. Jeg gleder meg til å få det i orden. Mannen i huset ønsker seg litt mer skapplass og en sengegavl, så det blir spennende å se hva vi kommer fram til. Jeg tenker at det blir en variant fra IKEA jeg, hahaha! Han elsker å designe og sette sammen skap ol. i serien BESTÅ, så han kommer vel opp med ulike ideer før fruen godtar det. Vi kommer som regel fram til noe etter noen kvelder med å studere kataloger mm, men vi blir så førnøyde til slutt atte! Vi synes begge, at det er spennende å pusse opp og planlegge hva vi skal ha osv. De fleste tror at det er bare jeg som liker dette, men der tar de grundig feil! Ja, for mannen i huset er ofte den som tar initiativ til oppgradering av heimen og han har mange gode ideer. Jeg er den som stasjer når han har satt sine ideer ut i live, så man kan godt kalle det for godt teamwork.

Det er helt sykt, men jeg har faktisk begynt å tenke på julen. Jeg er visst langt over gjennomsnittet glad i den, så da er det vel ikke så unaturlig kanskje? Hehehehe, alltid spennende for oss interiørinteresserte å se hva som kommer i butikkene, men det er litt vel tidlig å gå med juletanker nå, eller..?

Da vil jeg bare ønske alle som en, en riktig god og koselig kveld!

 
Bye, bye!


Anne's Home Secret


2 kommentarer:

 1. Hei. Den vasen fra KAHLER er så fin!! La meg til som følger her jeg :).
  Ha en fin helg.
  Marte

  SvarSlett
 2. Hei Marte! Ja, den er rålekker og jeg har kjøpt flere ting i samme serie også. Så fornøyd. Takk for at du la deg til som følger her på bloggen min! God helg!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett