mandag 29. juli 2013

18-års bryllupsdag

Jeg vil bare ønske alle en god formiddag her fra solfylte Trondheim. Jeg og mannen har vært gift i hele 18 år i dag. Husker at dagen vi giftet oss var varm, så gjestene som hadde bunad på, måtte hjem og skifte til noe lettere tøy. Det er alltid så fint vær på denne dagen :) Jeg får hive meg rundt og se om jeg får laget en kake, for noe godt må man jo ha på selveste bryllupsdagen!


Nyt sommerdagen!
 

 
 
 
 
 
Anne's Home Secret


6 kommentarer:

 1. Innom for å si gratulerer så mye med bryllupsdagen:) Takk, for alle fine kommentarer hos meg:)
  ha ein fin dag og blei kjærligheten.
  Klem Ann Elin

  SvarSlett
 2. Hei :) Så hyggelig at du fant veien inn til No.16 :) Gratulerer så mye med 18 års bryllups dag :)
  Legger meg til som følger her hos deg :) Jeg har selv bodd i Trondheim i fem år før jeg flyttet nordover igjen i 2007, så Trondheim er "byen i mitt hjerte" som jeg besøker så alfor sjeldent... Ha en flott dag :) Klem Rita

  SvarSlett
 3. Tusen takk for det Ann Elin :) Ja, vi skal feire litt med kake som er nybakt. Det ble "verdens beste". Skal grille litt også, så da blir det vel trivsel i heimen, men først, en tur på fyllinga med oppussingsrask og rot ;) Ha en fin dag du også!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 4. Hei Rita og takk for at du også vi følge meg! Ja, Trondheim er en flott by. Håper du kommer deg hit etter hvert, men en må jo rydde tid for sånt. Ha en flott dag og takk for ønske om en fin dag :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 5. Så utrolig gøy og gratulerer med dagen som var i går;)
  Herlige solfylte dager vi har i Trondheim nå ja:)
  Nyt dagene skjønne deg;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 6. Hei kjære Janne og tusen takk for så hyggelig kommentar. Ja, litt feiring må man unne seg når en har vært gift såpass lenge. I dag ble den store OMAGGIO-vasen kjøpt. Man trenger litt stasj og hygge seg med og jeg skal innrede et nytt rom som min kjære driver og pusser opp. Håper at du og dine har det kjempefint og at dere nyter trøndersommeren til fulle :) Stooor klem fra meg til deg :) <3

  Anne <3

  SvarSlett