søndag 14. juli 2013

Tre nye følgere

Jeg ble så glad da jeg logget inn på bloggen nå i kveld. Jeg har fått tre nye følgere på en dag og det er jo selvfølgelig veldig hyggelig! Takk til alle som følger meg her på bloggen! Trivelig med kommentarer og artig å følge med inne på deres blogger også, man blir så inspirert! Jeg ønsker dere alle en god kveld videre og ei flott ny uke!


Et par små bilder til inspirasjon...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne's Home Secret

5 kommentarer:

 1. Hei :o) Så koselig med nye følgere og nå har du fått en til :o) Fant bloggen din via Stas og måtte innom å titte :o) Gleder meg til å bli bedre kjent med bloggen din! Ha en strålende søndag! Klem fra Nina

  SvarSlett
 2. Flotte bilder
  Liker den vasen;)

  Og ost og kjeks er alltid godt;)

  Nyt kvelden

  SvarSlett
 3. Hei begge to og tusen takk for hyggelige hilsener! Så artig at jeg har fått enda en følger!!! Takker og bukker! <3 Ha en riktig god dag begge to!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 4. Hei på dei. Jeg kjenner meg så igjen i den gleden. Blir så glad hver gang jeg ser at jeg har fått en ny følger :-) Da får jeg jo også sjansen til å sjekke ut deres blogg!

  Håper dagen din blir fiin. Klem fra Monica.
  *smil

  SvarSlett
 5. Heia Monica! Så trivelig at du titter innom bloggen min og skriver noen ord! Ja, det er alltid spennende med nye følgere og bloggvenner! Du har en flott blogg som er inspirerende og artig å følge! Ha en god kveld og uke videre!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett