søndag 25. august 2013

Dekor i gangen...gruble, gruble

God søndag ettermiddag fra et solfylt Trøndelag! Her er været bare helt topp og jeg vurderer å ta en tur for å plukke kvister til uglevasen min fra Kremmerhuset. Tror vel ikke at det blir noe av, for minstedattera har venninnebesøk og da er det trivelig å være hjemme å stelle litt for dem.

vel, jeg grubler en del over hva jeg skal henge opp på veggen i gangen, foruten det bildet fra Ikea som vi allerede har hengt opp. Gangen går i vinkel, så de to tingene blir ikke sett samtidig, så jeg føler ikke at jeg trenger å kjøre samme stil akkurat. Jeg fikk et bilde i hodet i går kveld. Der så jeg for meg en husrekke i trefarge...prøv å se det for dere og vurder disse to bildene som jeg fant på Kremmerhusbloggen og dens nyheter. Det kom som bestilt spør dere meg, og jeg til og med snakket høyt til meg selv da jeg oppdaga disse nydelige husene i pleksiglasshyllen. Tror jeg skal gå for noe sånt jeg...


Hva synes dere?
 
 
 
 
Og så vil jeg hilse spesielt til deg Rita...ser du den rååååsa hjorten? Den er KUL da! Har du fått bestil den nå? Gleder meg veldig til å se bilder fra hobbyrommet ditt!!!
 
 
 
 
 
 
 
Anne


6 kommentarer:

 1. Det synes eg absolutt du skal gjøre,disse husene i pleksihyllene var kjempeflott;))
  Nå gleder eg meg til å se kva det blir til!!
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Ååå, så bra at du synes det var bra! Da går jeg for det og legger ut bilde når det er oppe på veggen! ;) Må bare vente til nyhetene kommer inn i butikken først. Jeg er utålmodig!!! ;)

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Tommelen opp for hyllen i pleksiglass med husene i, knallfint var det!
  Gleder meg til å se hvordan det blir:)

  Ha ei god ny uke kjære du, her har også søndagen vært solfylt og jeg krysser fingrene for at det vil vare til langt ut i neste uke.
  Varm klem
  Hanne:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk Hanne og fint at du liker denne ideen! Da tror jeg jammen at det blir slik i gangen. Bilder kommer...

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 4. Kjempe stilig de pleksihyllene og de små husene :) Hobby rommet mitt er nå tomt og jeg har begynt å pusse opp, men det tar vel litt tid, det er sånn innimellom alt annet prosjekt :) men det kommer til å bli bra når det er ferdig :) Klem Rita

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Rita! Lykke til med prosjekt hobbyrom! :))

   Klem, Anne <3

   Slett