lørdag 31. august 2013

Det nye rommet

Hei! Jeg er bare så vidt innom for å vise dere bilder fra det nyoppussede rommet. Endelig er det ferdig og kan både brukes og nytes. Dette blir rommet der mor kan sitte med ei bok i fred og ro...ja, for det er vel lov å håpe? Hehe! Da skal jeg fyke av gårde i et regnfullt Trondheim :)


Nyt lørdagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Anne
 


10 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅÅ, dette var ett koselig rom, så fine puter, å hvor har du fått tak i denne plexi glass boksen...den var kjempetøff. Dette rom kan du være stolt av. Ha ein fin lørdag. Klem Ann Elin

  SvarSlett
 2. Hei og tusen hjertelig takk for så hyggelig tilbakemelding Ann Elin! Denne pleksiglassboksen er kjøpt på Kremmerhuset. Har kjøpt ei settekasse i samme stil også. Bilde v den kommer i et senere innlegg :)) Ha en super-duper lørdag! :))

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 3. Åh, så fint:) Og der er den plexiglassboksen også - stilig!

  Regn og sol om en annen her, rolig lørdag og litt rar stemning på grunn av det som har hendt her siste dagene. Utrolig trist og litt skummelt...

  Håper du har en fin helg kjære du
  god klem:)

  SvarSlett
 4. Ja, huff! Er det noen du kjenner kanskje? Dette er så veldig trist og leit. Har selv en datter på 21, så tenker mye på det. Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding på rommet :) Nyt lørdagen kjære deg! :))

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 5. Så flott det ble,masse tøffe detaljer!
  Det er så utrolig deiligt når ting faller på plass i sånn oppussing.
  Nyt helgen og stuen din:o)
  Klemmer i fleng fra Siv Mette

  SvarSlett
 6. Hei Siv Mette og tusen takk for trivelig tilbakemelding! Kos deg i helgen :))

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 7. Hesan du.

  Så lekkert det nye rommet ble. Deilig å kunne ha et rom å sette seg ned å lese litt i. Den fargen du har på veggen din, den heter vel ikke mørk aubergin? Lekker var den i alle fall.

  Ha en deilig søndag.
  Klem Eline.

  SvarSlett
 8. Hei Eline! Det eneste jeg kan stille opp med når det gjelder den fargen, så er det koden som er S5502-R. Den er veldig behagelig ja, ble sååå fornøyd!!! Håper du har det bra og at høstværet ikke er alt for dårlig der du bor. Her er det sol i dag, men det er fare for regn ser det ut som.

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 9. Så koselig det ble her inne :) Nydelig farge på veggen :) Og lekkert pyntet :) Klemmer Rita

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuuusen millioner takk Rita! :)

   Klem, Anne <3

   Slett