mandag 2. september 2013

Cornelias hus i Trondheim

God søndagskveld alle i hop! Føler bare for å si noen ord om en butikk som finnes her i byen. Den heter Cornelias hus og er en livsstilsbutikk som selger alt fra såpe til interiør. Der finner du det meste, ja, alt du kan ønske deg. Det er alltid så trivelig å ta turen innom deres butikk og jeg var der senest i går. Topp service i trivelige omgivelser. Der blir man inspirert og man kan liksom ikke gå der i fra uten å ta med seg noe i en pose. I går ble disse kule husene med meg hjem. Tusen takk til den flotte betjeningen som fronter butikken. Gleder meg masse til de åpner julebutikken sin på slutten av oktober. Det skal bli en sann glede å avlegge et besøk på Cornelias hus da. Jeg legger ut et bilde av en stilig vase som er kjøpt på Kremmerhuset, men rundt den har jeg knyttet et søtt bånd som jeg fikk med rundt pakken fra Cornelias hus i går. Ha en god søndagskveld folkens, så blogges vi.


See you!


 
 Litt dårlig lys på dette bildet, men der er av pleksiglass-settekassen min da, hehe! ;)
 
 
<3  <3  <3
 
 
Uglevasen min fra Kremmerhuset med båndet som jeg fikk på Cornelias hus i går.
 
 
 
 
 
Anne
 

9 kommentarer:

 1. Jenta mi kjøpte den mest lekne lampa jeg har sett i nettbutikken til Cornelias Hus, en bowler-hatt - utrolig spesiell men passet utmerket inn i leiligheten hennes:D

  Ønsker deg alt godt for den nye uka,
  varm klem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg! ja, jeg har sett de hattene ja. De har dem utstilt i butikken sin så vidt jeg husker. Tøffe er de og kan godt tenke meg at de er fine i de rette omgivelsene. Sikkert flott hjemme hos jenta di :)) Ha en supertopp dag i høstværet! :)))

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Så mye smekkert du har kjøpt deg....elsker disse settekassene dine:O)Takke, såååå mye for alle varme kommentarer på bloggen min, trofaste, Anne:O) Det ble så koselig på det nye rommet ditt. Ha ein fin ukestart. Varme klemmer fra Ann Elin.....See you;O)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ann Elin! Så koselig at du setter sånn pris på mine kommentarer og du skal vite, at jeg setter like stor pris på deg og alle de hyggelige tilbakemeldingene du gir på min blogg! :) Håper at dagen din blir knallfin og at sola skinner der du bor!

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Så lekkre de husene var :) Stilig med pleksoglass hyllene også :) Og ugle vasa :) hehe
  Venter på kremmerhuspakken min jeg *spent* Blir bra å få opp litt mer på veggene i stua, mannen synes det er på tid :) Ha en super dag! Klem Rita

  SvarSlett
 4. Så masse godbiter du har fått deg,dei husene synes eg er digg:))
  Ha en flott dag!
  Klem fra Siv Mette

  SvarSlett
 5. Rita og Siv Mette, tusen takk for hyggelige kommentarer!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 6. Kjære søte Anne! Tusen millioner takk for så god omtale! Ble rørt her jeg sitter i sofakroken og leser bloggen din.. så gode ord om Cornelias Hus.. det er virkelig gull verdt! Setter kjempestor pris på deg, at du ofte er innom og ikke minst at du skriver om oss her!

  Stoor klem til deg,
  Line på Cornelias Hus

  SvarSlett
 7. Hei på deg søte Line! Takk for så hyggelig kommentar på bloggen min :) Dere fortjener virkelig gode ord! Jeg synes at det er kjempekoselig å komme innom butikken deres. Gleder meg til å sjekke ut de nye lyktene i kobber og til julevarene kommer selvfølgelig. Nyt dagen og det fine høstværet! :))

  Klem, Anne <3

  SvarSlett